Autor:

Čertovský mls

Snadné
Ingredience
Vepřové maso
na nudličky, nejlépe nasoleného od včerejška
6 plátek
Slanina 50 g
Cibule
větší
2 ks
Česnek 1 stroužek
Párky 4 ks
Pepř celý 1 špetka
Grilovací koření 1 lžička
Kečup - jemný 2 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Čertovský mls

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Slaninu nakrájíme nadrobno a přidáme na kolečka nakrájenou cibuli (komu větší kousky cibule vadí, tak jí nakrájí nadrobno) a orestujeme. Přidáme maso, párky na kolečka, česnek, kečup a koření. Podlijeme a dusíme, až je maso měkké. Potom trošku zahustíme moukou a ještě chvíli podusíme.

Podáváme s pečivem nebo s hranolky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 2x)
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Čertovský mls

Komentáře

  1. Isand   29.02.2008 | 16:42 | reagovat | závadný

    přidala jsem ještě lžíci pikantní hořčice, pórek a zelenou papriku. Je to dobré i k bramboráku.

  2. Lucie Harcová   06.11.2006 | 8:06 | reagovat | závadný

    Den předem solím i kuře, pokud ho peču v celku a nikdy mi šťáva z kuřete nevytekla, totéž se týká i vepřového nebo hovězího masa, pokud nechci jinak kořenit a jen solím, zakápnu maso jemně olivovým olejem a je vždy křehké a šťavnaté.

  3. eviku   04.11.2006 | 22:22 | reagovat | závadný

    Souhlasím s Hankou, mám stejnou zkušenost. Něco jiného je zelenina, ta po osolení pouští vodu.

  4. Hanka   03.11.2006 | 10:10 | reagovat | závadný

    Neřekla bych, když si vyndám maso z mrazáku a dám si ho do ledeničky povolit, tak je pod ním loužička šťávy. Když ho po povolení naklepu a osolím, tak žádná loužička není, šťáva se drží v mase.

  5. Ivana Přikrylová   03.11.2006 | 10:05 | reagovat | závadný

    Pokud vím, tak se maso sice nakládá dopředu, ale nedoporučuje se solit den předem, protože sůl z něj vytáhne všechnu šťávu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web