Čertovský guláš

90 minut PT0H90M
Snadné
Ingredience
Hovězí maso 200 g
Vepřová plec 200 g
Sádlo  
Cibule 3 ks
Hladká mouka  
Zeleninové lečo 1 sklenice
Pálivá paprika 1 lžička
Červené víno 1 dl
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vepřové

Cibuli pokrájíme na kolečka, osmahneme a zaprášíme mletou paprikou. Přídáme na kousky nakrájené hovězí maso, osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě.
Když je maso částečně měkké, přídáme nakrájené vepřové maso, podlijeme horkou vodou a dusíme, až je obojí maso měkké.
Ze sádla a mouky připravíme jíšku, kterou guláš zahustíme. Znovu povaříme a přidáme lečo, podlijeme červeným vínem, osolíme a opepříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Salát ze zelných listů s červenou čekankou, jablky a kuřetem Zázraky zářijové kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Čertovský guláš

Komentáře

  1. Zdeněk Maroušek   11.03.2007 | 17:23 | reagovat | závadný

    Je to moc moc moc dobroučký guláš.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web