Čertovský guláš

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
90 minut
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g hovězí maso
    • 200
      g vepřová plec
    • sádlo
    • 3
      ks cibule
    • hladká mouka
    • 1
      sklenice zeleninové lečo
    • 1
      lžička pálivá paprika
    • 1
      dl červené víno
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli pokrájíme na kolečka, osmahneme a zaprášíme mletou paprikou. Přídáme na kousky nakrájené hovězí maso, osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě.
2
Když je maso částečně měkké, přídáme nakrájené vepřové maso, podlijeme horkou vodou a dusíme, až je obojí maso měkké.
3
Ze sádla a mouky připravíme jíšku, kterou guláš zahustíme. Znovu povaříme a přidáme lečo, podlijeme červeným vínem, osolíme a opepříme.
Zařazení: Maso Hovězí Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zdeněk Maroušek
    Zdeněk Maroušek |

    11. 3. 2007 17:23

    Je to moc moc moc dobroučký guláš.