Čertovský guláš

90 minut PT0H90M
Snadné
Ingredience
Hovězí maso 200 g
Vepřová plec 200 g
Sádlo  
Cibule 3 ks
Hladká mouka  
Zeleninové lečo 1 sklenice
Pálivá paprika 1 lžička
Červené víno 1 dl
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vepřové

Cibuli pokrájíme na kolečka, osmahneme a zaprášíme mletou paprikou. Přídáme na kousky nakrájené hovězí maso, osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě.
Když je maso částečně měkké, přídáme nakrájené vepřové maso, podlijeme horkou vodou a dusíme, až je obojí maso měkké.
Ze sádla a mouky připravíme jíšku, kterou guláš zahustíme. Znovu povaříme a přidáme lečo, podlijeme červeným vínem, osolíme a opepříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Těstovinová rýže s krevetami Originální italské večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Čertovský guláš

Komentáře

  1. Zdeněk Maroušek   11.03.2007 | 17:23 | reagovat |

    Je to moc moc moc dobroučký guláš.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

9 největších mýtů o manželství: Nevěřte jim a budete šťastní! 9 největších mýtů o manželství: Nevěřte jim a budete šťastní!
Anna Štumpf začala běhat v těhotenství. Doktor se jí to snažil rozmluvit Anna Štumpf začala běhat v těhotenství. Doktor se jí to snažil rozmluvit
Keira Knightley slaví narozeniny. S kým vším randila? Keira Knightley slaví narozeniny. S kým vším randila?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web