Čertovský guláš

90 minut PT0H90M
Snadné
Ingredience
Hovězí maso 200 g
Vepřová plec 200 g
Sádlo  
Cibule 3 ks
Hladká mouka  
Zeleninové lečo 1 sklenice
Pálivá paprika 1 lžička
Červené víno 1 dl
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vepřové

Cibuli pokrájíme na kolečka, osmahneme a zaprášíme mletou paprikou. Přídáme na kousky nakrájené hovězí maso, osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě.
Když je maso částečně měkké, přídáme nakrájené vepřové maso, podlijeme horkou vodou a dusíme, až je obojí maso měkké.
Ze sádla a mouky připravíme jíšku, kterou guláš zahustíme. Znovu povaříme a přidáme lečo, podlijeme červeným vínem, osolíme a opepříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Buchta s jablky a ořechy Originální recepty z plodů podzimu Články z

Komentáře k receptu: Čertovský guláš

Komentáře

  1. Zdeněk Maroušek   11.03.2007 | 17:23 | reagovat |

    Je to moc moc moc dobroučký guláš.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web