Čepice na pečené maso (Argentina)

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      plátek maso 1-2cm vysoký
    • 3
      lžíce dijonská hořčice
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce chilli omáčka
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžička rozmarýn čerstvý
    • 1
      špetka pepř celý drcený
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tenký plát masa se potře směsí z obou stran a nechá se grilovat (péci) z obou stran na roštu. Výborná je i na vepřovém kolenu, pečeném v klasické troubě. Vznikne naprosto luxusní chuť!
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • smrdíš sfdgvdf
    smrdíš sfdgvdf |

    24. 1. 2008 11:28

    opravdu je to hnusný jak hovno

  • indiana Jones
    indiana Jones |

    17. 4. 2004 16:44

    Opravdu si to doma vyzkoušejte, sám jsem nevěřil...ingredience máte ve spíži, tak na to jednou ten bůček obětujte... :o)))Nejdříve ho několikrát křížem nařizněte a pak vetřete "čepici"...