Autor:

Čepice na pečené maso (Argentina)

Snadné
Ingredience
Maso
1-2cm vysoký
1 plátek
Dijonská hořčice 3 lžíce
Sojová omáčka 1 lžíce
Chilli omáčka 1 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Olivový olej 2 lžíce
Rozmarýn
čerstvý
1 lžička
Pepř celý
drcený
1 špetka
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Tenký plát masa se potře směsí z obou stran a nechá se grilovat (péci) z obou stran na roštu. Výborná je i na vepřovém kolenu, pečeném v klasické troubě. Vznikne naprosto luxusní chuť!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Bramborový krém se sýrem Jak připravit sobotní oběd z farmářského trhu Články z

Komentáře k receptu: Čepice na pečené maso (Argentina)

Komentáře

  1. indiana Jones   17.04.2004 | 16:44 | reagovat | závadný

    Opravdu si to doma vyzkoušejte, sám jsem nevěřil...ingredience máte ve spíži, tak na to jednou ten bůček obětujte... :o)))Nejdříve ho několikrát křížem nařizněte a pak vetřete "čepici"...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Jak skloubit práci se starostí o děti? Jak skloubit práci se starostí o děti?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web