Autor:

Čepice na pečené maso (Argentina)

Snadné
Ingredience
Maso
1-2cm vysoký
1 plátek
Dijonská hořčice 3 lžíce
Sojová omáčka 1 lžíce
Chilli omáčka 1 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Olivový olej 2 lžíce
Rozmarýn
čerstvý
1 lžička
Pepř celý
drcený
1 špetka
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Tenký plát masa se potře směsí z obou stran a nechá se grilovat (péci) z obou stran na roštu. Výborná je i na vepřovém kolenu, pečeném v klasické troubě. Vznikne naprosto luxusní chuť!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jahody sladké a milované. Vyzkoušejte úžasné a originální recepty Články z

Komentáře k receptu: Čepice na pečené maso (Argentina)

Komentáře

  1. indiana Jones   17.04.2004 | 16:44 | reagovat |

    Opravdu si to doma vyzkoušejte, sám jsem nevěřil...ingredience máte ve spíži, tak na to jednou ten bůček obětujte... :o)))Nejdříve ho několikrát křížem nařizněte a pak vetřete "čepici"...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web