Celozrnný chleba hrnkový

Střední
Ingredience
Voda 1,13 l
Hladká mouka 1 hrnek
Celozrnná pšeničná mouka 1 hrnek
Celozrnná žitná mouka 1 hrnek
Cukr 1 lžíce
Sůl 2 lžička
Ovesné vločky 6 lžíce
Slunečnicová semínka
(Místo slunečnice je možno dát ořechy nebo dýně)
3 lžíce
Semínka 3 lžíce
Bílý jogurt 2 lžíce
Rostlinný olej 2 lžíce
Jablečný ocet 2 lžíce
Obilné klíčky 1 lžička
Sušené droždí
Necelá
1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Domácí pekárna

Klasická příprava, semínka dávám hned. Program celozrnné pečivo, velikost střední.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Jogurtová pizza Recepty z domácího jogurtu Články z

Komentáře k receptu: Celozrnný chleba hrnkový

Komentáře

  1. K.K.   04.07.2013 | 12:37 | reagovat |

    Recept jsem si trochu obměnila, ale asi můj nejoblíbenější chleba: vody 225 ml, místo hladké mouky chlebovou pšeničnou (všechny mouky po 125 g), nedávám ovesné vločky a klíčky, ale lněná semínka (případně i slunečnice, dýně) a používám klasické droždí (8 g). Program malý celozrnný chléb.

  2. LenaK   12.10.2007 | 9:58 | reagovat |

    Recept vypadá zajímavě, ale jako začínající pekařka si nejsem jistá, jestli myslíte 250ml hrnky a nebo odměrku přiloženou k pekárně? U té vody se má dát 250ml +31ml? To pečení je asi jako práce v laboratoři.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web