Carská pomazánka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 20
      g kaviár
    • 80
      g máslo
    • 30
      g sardinky v oleji
    • citronová šťáva
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Máslo utřeme do pěny, přidáme utřené olejovky i s olejem, citronovou šťávu, sůl a nakonec zlehka vmícháme kaviár. Mažeme na rohlíky.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Josef Klat
    Josef Klat |

    10. 3. 2013 16:35

    Jestli má někdo kaviár,tak je to zrůdnost a jestli má někdo něco za pár korun z Kauflandu,tak je to úplně jedno

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    29. 3. 2012 12:53

    dupla, prosím o smazání jednoho příspěvku, děkuji

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    29. 3. 2012 12:52

    Vizuálně moc hezká pomazánka, ale co mi na ní vadilo bylo, že je hrozně tučná a těžká. Na 50 g "masa" 80 g másla? A sardinky ještě s olejem? Jako vyzkoušela jsem, chuťově to šlo, ale v rámci zdravé životosprávy a zachování průchodnosti cév to lidem, na kterých mi záleží, připravovat nebudu. Ještě u této pomazánky bylo hodně nepříjemné to, že jakmile se odložila do ledničky a vychládla, tak byla díky vysokému poměru másla nenamazatelná, takže nutno opět zahřívat, hrozná zdržovačka.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    29. 3. 2012 12:52

    Vizuálně moc hezká pomazánka, ale co mi na ní vadilo bylo, že je hrozně tučná a těžká. Na 50 g "masa" 80 g másla? A sardinky ještě s olejem? Jako vyzkoušela jsem, chuťově to šlo, ale v rámci zdravé životosprávy a zachování průchodnosti cév to lidem, na kterých mi záleží, připravovat nebudu. Ještě u této pomazánky bylo hodně nepříjemné to, že jakmile se odložila do ledničky a vychládla, tak byla díky vysokému poměru másla nenamazatelná, takže nutno opět zahřívat, hrozná zdržovačka.

  • Hugo Sádlo
    Hugo Sádlo |

    1. 2. 2010 23:39

    To rozhodně.... buď olejovky nebo kaviár. Maximálně bych pomazánku udělal s olejovkami a ozdobil kaviárem... ale možná ani to ne.

  • Lenka Střelbová
    Lenka Střelbová |

    23. 10. 2008 08:44

    Škoda kaviáru, myslím že ho olejovky spolehlivě chuťově přebijou....