Buřty na pivu III.

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • rostlinný olej
    • cibule
    • buřty
    • anglická slanina
    • rajčata
    • paprika ostrá a sladká
    • kečup - ostrý
    • pivo - černé
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Buřty rozkrojíme na polovic, zeleninu na slabé plátky. Vymažeme pekáč olejem. Na dno pekáče dáme vrstvu nakrájené cibule, oloupané buřty, dále poklademe vrstvou slaniny a poté opět vrstvu buřtů, cibule, rajčat a paprik. Okořeníme sladkou a ostrou paprikou, opepříme a osolíme. Dáme lehce péct, aby pustila šťáva. Poté nalijeme ostrý kečup a černé pivo. Přiklopíme a necháme péct, až se buřty zkroutí.
Zařazení: Maso Uzeniny
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • AnetkaTom
    AnetkaTom |

    21. 5. 2017 09:03

    Dělám je podle tohoto receptu a nemají chybu. Všem doporučuji.

  • Berča
    Berča |

    14. 1. 2008 10:53

    Dělám buřty podobně. Rozpůlené ale nedokrojené buřty potřu plnotučnou hořčicí, vložím kouset anglické slaniny a zase zavřu zpět. Naskládám je vedle sebe do pekáčku, přidám v receptu uvedené ingredience (již nekladu slaninu) a podleji asi skleničkou piva. Při pečení pivu podle potřeby přilévám. Peču asi na 150 stupňů až je cibule měkká a šťáva má potřebnou hustotu.

  • izabel
    izabel |

    1. 4. 2007 11:15

    zaujimalo ako vela to podliat pivom a ako dlho pecieme na akej teplote aby pustili stavu a potom na akej dopekame :) dakujem

  • Olin Klak
    Olin Klak |

    27. 3. 2007 18:04

    to vypadá dost dobře

  • hfkkkl oolopýížž
    hfkkkl oolopýížž |

    7. 11. 2006 19:27

    takt to je hustý