Brownies z USA

2000 kJ 478 kalorií kJ
60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 15
Ingredience
Máslo 100 g
Čokoláda
nasekané nebo nalámané na čtverečky
200 g
Vejce 4 ks
Cukr krystal 250 g
Hladká mouka 100 g
Prášek do pečiva 1 lžíce
Kakao 30 g
Brownies z USA

Postup přípravy:

Nejprve si předehřejeme troubu na 180 stupňů. Čokoládu a máslo si rozpustíme v mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni, zchladíme na pokojovou teplotu, poté přidáme vejce a cukr, promícháme, do promíchané hmoty přidáme mouku, kakao, a kypřící prášek a vše důkladně promícháme. Dáme do vymazaného plechu či pekáčku a pečeme v předehřáté troubě 25-35 minut.
Brownies vytáhneme z trouby a rozkrojíme na čtverečky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 28 x
1
4.86 28 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 28x)
Mřížkový škvarkový koláč s marmeládou Švarky, pastinák, uzené a brambory. Tipy na 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Brownies z USA

Komentáře

  1. Majk   19.12.2015 | 19:33 | reagovat | závadný

    tak mi to nedalo, a musel sem zkusit, teď mi to stydne na okně, tak jsem zvědavej, dal sem jen 200g cukru, a půl prášku do pečiva, a o půl tmavé čokolády víc (250g)..... byl sem mile překvapenej, takhle hladký těsto sem snad v životě u ničeho neměl :-))
    pak sem to prdnul do trouby, na standardním plechu je to vysoké asi 2cm, příště to nacpu do dortový formy, a pečení jako byla sranda, protože při 180°C po pěti minutách nic, po 10 minutách nic, a než sem umyl nádobí tak to bylo přichycený, jako žádná hrůza ale bylo to necelých 20 min tak doufám že to bude cajk..... příště budem chytřejší, budu přesně 17,5 minuty z´írat do okýnka u trouby jestli to už je :-D

  2. klara   30.10.2015 | 18:42 | reagovat | závadný

    Dobrý den, dala jsem lžíci prášku do pečiva a strašně to vyběhlo, je to spíše jako buchta než brownies..

  3. Mája   07.08.2015 | 19:52 | reagovat | závadný

    Tak i já se přidávám k buchťákům :-( pekla jsem dokonce na 170° pouhých 20 minut a je to úplně suché.

  4. Eliška   26.05.2015 | 18:25 | reagovat | závadný

    Vynikající, pekla jsem poprvé a je to hračka.. Nakonec jsem potřela citronovo-cukrovou polevu, už nechci nikdy jíst nic jeného <3 ;-)

    1. klaris   30.10.2015 | 18:38 | reagovat | závadný

      tak to kdybyste to jedla bez té polevy, tak je to ještě lepší, nemyslím si že citronovo-cukrová poleva se na to hodí, ale pokud vám to chutná, proč ne :)

  5. Niky   01.05.2015 | 18:25 | reagovat | závadný

    Já jsem dala lžíci prášku do pečiva, takže vlastně celý sáček, a vyšla mi z toho jen čokoládová buchta, takže bych ho tam dala asi jen půlku ;-)

1 2 3 4 ... 6 7 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web