Autor:

Broskvové šátečky

Střední
Ingredience
Polohrubá mouka 300 g
Mrkev 300 g
Tuk 300 g
Prášek do pečiva 1/3 balíček
Broskve
4-5
5 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Z ingrediencí kromě broskví vypracujeme hladké těsto, které necháme odležet v lednici asi 30 minut. Pak těsto vyválíme na 5 mm plát a nakrájíme čtverce asi 10 x 10 cm. Do středu každého čtverce dáme rozpůlenou okapanou broskev, přeložíme a okraje stlačíme. Pečeme ve vyhřáte troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Cukr - pochoutka, nebo bílý jed? A čím tedy vlastně sladit? Články z

Komentáře k receptu: Broskvové šátečky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda! Halina Pawlowská: Když člověk hubne, není s ním sranda!
To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu To je láska! Muže jeho psi neopustili ani po vážném úrazu
Za bolestivou menstruaci může vážná nemoc, nebo dokonce i partner Za bolestivou menstruaci může vážná nemoc, nebo dokonce i partner
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web