Autor:

Broskvové šátečky

Střední
Ingredience
Polohrubá mouka 300 g
Mrkev 300 g
Tuk 300 g
Prášek do pečiva 1/3 balíček
Broskve
4-5
5 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Z ingrediencí kromě broskví vypracujeme hladké těsto, které necháme odležet v lednici asi 30 minut. Pak těsto vyválíme na 5 mm plát a nakrájíme čtverce asi 10 x 10 cm. Do středu každého čtverce dáme rozpůlenou okapanou broskev, přeložíme a okraje stlačíme. Pečeme ve vyhřáte troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku a další "pivní"recepty Články z

Komentáře k receptu: Broskvové šátečky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web