Autor:

Broskve s tvarohovým krémem

Střední
Ingredience
Měkký tvaroh 125 g
Broskve 4 ks
Zakysaná smetana 100 g
Marmeláda 50 g
Čokoládová poleva 100 g
Pistácie
oříšky
50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dezerty

Broskve ponoříme do vařící vody a krátce povaříme, zchladíme ve studené vodě a můžeme oloupat slupku. Rozpůlíme, vyjmeme pecku a vychladíme. Krém připravíme vymícháním tvarohu, smetany a marmelády. Naplníme půlky broskví, na talířku přelijeme čokoládovou polevou, posypeme sekanými oříšky a necháme vychladit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Odpalovaná vajíčka s krémem 4 skvělé dezerty ke kávě Články z

Komentáře k receptu: Broskve s tvarohovým krémem

Komentáře

  1. Kikina13   05.09.2014 | 18:36 | reagovat |

    Fakt výborné, dávám za 1. :-)

  2. irca brousilova   02.10.2008 | 11:42 | reagovat |

    Je to vynikající,dělám to také,ale do krému nedávám džem a když jsou polité čokoládou,tak je sypu pistáciovými oříšky.Nikdy nezbyly.Stojí to za pokus.

  3. Keteřina Bromová   20.04.2006 | 16:43 | reagovat |

    Bylo to VÝBORNÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web