Brambory z Verony

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vařené brambory malé, vařené ve slupce
    • 8
      ks rajčata
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 100
      g tvrdý sýr
    • bazalka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme na drobno a orestujeme na oleji. Přidáme na kostky nakrájená rajčata, osolíme, opepříme, ochutíme sójovou omáčkou a 10 min. dusíme.
2
Potom vmícháme na kolečka nakrájené brambory, prohřejeme. Přidáme nadrobno nakrájenou bazalku.
3
Na talíři posypeme strouhaným sýrem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    14. 10. 2007 16:12

    Poslala som aj obrázok, ale zatiaľ nie je uverejnený. Som rada, že chutilo.

  • Daniella O.
    Daniella O. |

    12. 10. 2007 15:49

    Terezko,manzel vcera griloval a tyhle brambory jsem zvolila jako prilohu. Dala jsem opravdu rajcata z konzervy i s nalevem (brambory tim krasne nasakly) plus jeste cerstvou bazalku a nakonec jsem to cele zasypala syrem a zapekla v troube s vrchnim grilem,az syr krasne zezlatl. Vysledek byl ten,ze brambory byly pryc za par minut a maso skoncilo v lednicce,takze ted hledam recept na najaky dobry salat,kam bych mohla pouzit grilovane kure. Vas recept opet nezklamal!!!! Vynikajici..... Dekuji.

  • Járina
    Járina |

    12. 10. 2007 08:01

    Trošku si neumím představit, jakou to bude mít chuť, ale vypadá to zajímavě, určitě vyzkoušíme :)

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    11. 10. 2007 18:07

    Daniellka, ja si bazalku pestujem, takže mám čerstvú, ale myslím si, že môžete použiť ochutené paradajky z konzervy.

  • Daniella O.
    Daniella O. |

    11. 10. 2007 16:41

    Terezko,myslite,ze muzu pouzit rajcata z konzervy,ktera uz jsou ochucena bazalkou nebo je bezpodminecne nutne dat cerstva? Pokud ano ,loupete je? Dekuji.