Brambory po římsku

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g brambory
    • 300
      g rajčata
    • 1
      lžíce petrželka
    • 2
      lžíce sádlo
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      stroužek česnek
    • 100
      g anglická slanina

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme, necháme vychladnout a nakrájíme na tenké plátky. Na sádle osmahneme drobně nakrájený česnek, potom přidáme nakrájenou libovolnou anglickou slaninu, oloupaná a na tenké plátky nakrájená rajčata a za častého míchání dusíme tak dlouho, až směs zhoustne.
2
Nakonec přidáme nakrájené brambory, vše osolíme, opepříme a dobře prohřejeme. Podáváme posypané sekanou petrželkou.
Zařazení: Přílohy Brambory

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.