Autor:

Brambory

60 minut PT0H60M
Střední
Buflery
Cukr krupice 60 g
Hladká mouka 110 g
Pudinkový prášek
vanilkový
15 g
Bílek 150 g
Žloutek 80 g
Voda 40 g
Kakao
na obalení
 
Cukrová hmota
Moučkový cukr 100 g
Sušené mléko 100 g
Med 1 lžička
Máslo 20 g
Rumové aroma  
Bílek
kousek
 
Voda
případně - vše smíchat v hladkou hmotu
 
Krém
Krém
oblíbený máslový
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky, Cukroví

Předem si připravíme bulflery - jednu třetinu mouky, pudinkový prášek, žloutky a vodu smícháme. Bílky vyšleháme v tuhý sníh, zašleháme cukr, lehce vmícháme žloutkovou směs a nakonec zbylou mouku. Dáme do sáčku s hladkou trubičkou a nastříkáme na plech vyložený pečícím papírem větší hromádky. Pečeme při teplotě asi 170-180 °C dorůžova.
Připravené buflery spojíme vždy 2 čokoládovým máslovým krémem a již slepené lehce potřeme krémem. Cukrovou hmotu rozválíme, rozkrájíme na čtverečky, do kterých zabalíme připravené buflery s krémem. Obalíme v kakau a vložíme do papírových košíčků.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Olejová bublanina s meruňkami 5 skvělých dezertů bez vážení Články z

Komentáře k receptu: Brambory

Komentáře

  1. Libuše xxxx   03.12.2005 | 15:58 | reagovat |

    Dělám podobné cukroví, jen do cukrové hmoty místo rumového aroma dám pár kapek mandlové tresti ! Libka

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web