Autor:

Bramborový věnec

Střední
Ingredience
Brambory 1 kg
Mléko 2 dl
Máslo 50 g
Sýr 200 g
Majoránka 1 lžička
Sůl  
Pepř mletý  
Pórek 750 g
Olej  
Česnek 1 stroužek
Zeleninový vývar 2 dl
Bílý jogurt 1,5 dl
Šunka 50 g
Petrželová nať  
Citronová šťáva  
Vejce 2 ks
Zelená paprika 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory uvaříme a s vroucím mlékem, máslem a solí vymícháme na hladkou kaši. Necháme vychladnout a potom vmícháme sýr a vejce. Brambory dáme do vymazané a strouhankou vysypané věncové formy a upečeme v troubě při střední teplotě.
Na trošce oleje opražíme na šikmo nakrájený pórek a na nudličky nakrájenou papriku. Přidáme prolisovaný česnek, vývar, jogurt a podusíme. Vmícháme na nudličky nakrájenou šunku a sekanou nať. Osolíme a ochutíme šťávou. Podušenou zeleninu vložíme do středu teplého bramborového věnce a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Králičí rillettes s ředkvičkami a okurkou Svěží chutě v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Bramborový věnec

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web