Autor:

Bramborový šoulet - židovská kuchyně

Střední
Ingredience
Hovězí maso 800 g
Cibule 3 ks
Brambory 1,5 kg
Rostlinný olej 1 dl
Sůl  
Mletá paprika  
Česnek
2-3
3 stroužek
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Brambory nastrouháme a mírně vymačkáme, osolíme, opepříme.

Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opaprikujeme, opepříme, potřeme utřeným česnekem a na oleji spolu s nakrájenou cibulí opražíme.

Přidáme brambory, zarovnáme a v troubě pomalu upečeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pečené krůtí prso na perlovém kuskusu Září ve vaší kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Bramborový šoulet - židovská kuchyně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web