Bramborový šoulet - židovská kuchyně

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g hovězí maso
    • 3
      ks cibule
    • 1,5
      kg brambory
    • 1
      dl rostlinný olej
    • sůl
    • mletá paprika
    • 3
      stroužek česnek 2-3
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory nastrouháme a mírně vymačkáme, osolíme, opepříme.
2
Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opaprikujeme, opepříme, potřeme utřeným česnekem a na oleji spolu s nakrájenou cibulí opražíme.
3
Přidáme brambory, zarovnáme a v troubě pomalu upečeme.
Zařazení: Maso Hovězí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.