Autor:

Bramborový šoulet - židovská kuchyně

Střední
Ingredience
Hovězí maso 800 g
Cibule 3 ks
Brambory 1,5 kg
Rostlinný olej 1 dl
Sůl  
Mletá paprika  
Česnek
2-3
3 stroužek
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Brambory nastrouháme a mírně vymačkáme, osolíme, opepříme.

Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opaprikujeme, opepříme, potřeme utřeným česnekem a na oleji spolu s nakrájenou cibulí opražíme.

Přidáme brambory, zarovnáme a v troubě pomalu upečeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku a další "pivní"recepty Články z

Komentáře k receptu: Bramborový šoulet - židovská kuchyně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web