Bramborový salát

Hodnocení:

Moje:

15 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 10
      ks brambory
    • 1
      plechovka sterilovaný hrášek
    • 1
      sklenice majonéza
    • 1
      ks zakysaná smetana

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory vaříme ve slupce, asi 20 minut, oloupeme, nakrájíme na kolečka. Připravíme zálivku, majonézu smícháme se smetanou. Sterilovaný hrášek a brambory necháme odležet v ledničce, pak přidáme zálivku. Můžeme ozdobit petrželkou a pažitkou.
Zařazení: Pokrmy Z brambor
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Soňa H.
    Soňa H. |

    9. 12. 2011 17:38

    Vynikající!!!!

  • hezký den
    hezký den |

    9. 12. 2011 17:33

    Ve zvláštní škole? ;-)

  • hezký den
    hezký den |

    9. 12. 2011 17:30

    Humáči mají dobrý život, však to sám trochu znáš. ;-)

  • Miloš
    Miloš |

    23. 12. 2010 06:53

    co to jééé,no fůj

  • teani
    teani |

    22. 12. 2010 10:42

    to je nějakej chudej salát ne? :-! zkusim najít něco jinýho

  • Kryštof
    Kryštof |

    21. 12. 2010 15:59

    ;-) ten recept jsem taky použil jako sloh... ;-)

  • Jan Cárek
    Jan Cárek |

    11. 9. 2008 11:37

    Humáč, promiň.

  • Anonym
    Anonym |

    18. 12. 2007 23:26

    Janičko, až dosud jsem měla představu, že sloh je o čemsi úplně jiném, a ačkoliv chápu, že těch mých 20 let školy už bylo hodně dávno a leccos se -jak to tak vypadá asi bohužel - mohlo změnit,j á bych vám dala pětku s vykřičníkem. Protože tohle není ani sloh, ani bramborovuý salát.

  • Janička
    Janička |

    18. 12. 2007 16:18

    Děkuji za tento recept opsala jsem si ho jako sloh....Dííky myslím že dostanu jedničku

  • Katka Poklicová
    Katka Poklicová |

    30. 3. 2007 10:03

    Vypadá to velice dobře, asi to vyzkouším

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    24. 10. 2006 07:55

    Poznám okolo 20 druhov zemiakového šalátu, a určite ich je viac. Nie do každého zemiakového šalátu treba dať kopec ingrediencií. Poznám podobný šalát, ktorý je zložený len zo zemiakov a šalátových uhoriek a je výborný. Tu by som vynechala len tú majonézu, ochutená smotana by stačila. Alebo opačne, nechala by som len majonézu, podľa chuti. Zmena prospeje a rôzne zemiakové šaláty tiež. Ide o pestrosť.

  • Martina Mala
    Martina Mala |

    23. 10. 2006 12:57

    Ta zalivka se tam moc nehodi,pokud je to cesky salat.pak bych tam pridala mrkev,sparenou cibulku .vejce a nejaky salam(gothaj).trochu horcice,pepr,sul a lak z okurek.aby to melo chut,vuni i barvu.

  • Anonym
    Anonym |

    3. 10. 2006 18:12

    tak to je hodně chudý