Autor:

Bramborák s drůbežím masem

Střední
Ingredience
Brambory 400 g
Hladká mouka 80 g
Mléko 4 lžíce
Vejce 2 ks
Kapie
červená
400 g
Pórek 200 g
Kuřecí maso 200 g
Petrželka
sekaná
 
Česnek  
Sůl  
Pepř mletý  
Majoránka  
Sojová omáčka  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Kuřecí maso nakrájíme na proužky a promícháme se sójovou omáčkou. Opečeme na speciální folii pro pečení bez tuku, přidáme pokrájený pórek a na nudličky nakrájenou kapii a petrželku. Nastrouhané brambory necháme ustát a slijeme vodu, pak smícháme s vejcem, mlékem, hladkou moukou a kořením do bramboráku.

Smažíme na speciální folii pro pečení bez tuku. Bramborák naplníme směsí z kuřecího maso a přeložíme

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Bramborák s drůbežím masem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web