Bombardino sypané čokoládou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 160
      ml hnědý rum tmavý třtinový
    • 80
      ml mléko
    • 160
      ml likér Advocaat(nebo vaječný koňak)
    • 100
      ml smetana ke šlehání
    • 80
      g čokoládové hoblinky strouhaná čokoláda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smetanu vyšleháme na pevnou šlehačku. Čokoládu nastrouháme. Rum, mléko a likér smícháme a přivedeme k varu - NEVAŘÍME!
2
Hotový nápoj nalijeme do malých silnostěnných sklenic, ozdobíme šlehačkou, posypeme čokoládou a okamžitě podáváme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Táňa Fiusová
    Táňa Fiusová |

    18. 2. 2015 19:53

    Výýýýýýbornýýýýýýýýýý !

  • Sir
    Sir |

    1. 5. 2011 19:12

    Zní to dobře tať jak to chutná. <3 <3 <3

  • Z21
    Z21 |

    21. 4. 2011 11:07

    Super!!! ;-)