Autor:

Bavorský závitek

Střední
Ingredience
Hovězí maso 400 g
Tuk 20 g
Vejce 1 ks
Cibule 80 g
Brambory 40 g
Nakládané okurky 40 g
Hladká mouka  
Sůl  
Pepř mletý  
Šunka 80 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Očištěné plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a poklademe osolenou směsí nudliček brambor, kostiček šunky, okurky a vejce. Hovězí plátky srolujeme jako závitky, ovážeme nití a zaprášíme hladkou moukou. Na tuku zpěníme cibuli, opečeme na ní závitky, podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka.

Pak šťávu vysmahneme, znovu podlijeme vodou a povaříme. Omáčku přeléváme přes porce na talíři.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Krůtí tandoori Recept na víkend: Vůně orientu Články z

Komentáře k receptu: Bavorský závitek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web