Bavorský závitek

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g hovězí maso
    • 20
      g tuk
    • 1
      ks vejce
    • 80
      g cibule
    • 40
      g brambory
    • 40
      g nakládané okurky
    • hladká mouka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 80
      g šunka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěné plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a poklademe osolenou směsí nudliček brambor, kostiček šunky, okurky a vejce. Hovězí plátky srolujeme jako závitky, ovážeme nití a zaprášíme hladkou moukou. Na tuku zpěníme cibuli, opečeme na ní závitky, podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka.
2
Pak šťávu vysmahneme, znovu podlijeme vodou a povaříme. Omáčku přeléváme přes porce na talíři.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.