bramborový salát bavorský

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      lžíce olivový olej
    • pepř drcený
    • 1
      kg brambory
    • 400
      g cibule
    • kmín
    • 120
      ml ocet
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ve slané vodě s kmínem uvaříme čisté brambory i se slupkou. Nepřevařené brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka, ještě vlažné smícháme s cibulí nakrájenou na kousky, osolíme, opepříme a prolijeme zředěným octem (místo vody na zředění octa můžeme použít vývar). Hotový salát ozdobíme nakládanými hříbky nebo petrželkou a dáme vychladit.
Zařazení: Pokrmy Z brambor

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.