Autor:

bramborový salát bavorský

Střední
Ingredience
Olivový olej 2 lžíce
Pepř drcený  
Brambory 1 kg
Cibule 400 g
Kmín  
Ocet 120 ml
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Ve slané vodě s kmínem uvaříme čisté brambory i se slupkou. Nepřevařené brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka, ještě vlažné smícháme s cibulí nakrájenou na kousky, osolíme, opepříme a prolijeme zředěným octem (místo vody na zředění octa můžeme použít vývar). Hotový salát ozdobíme nakládanými hříbky nebo petrželkou a dáme vychladit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Bramborové frity se slaninou Hostina pro zimní den Články z

Komentáře k receptu: bramborový salát bavorský

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web