Autor:

bramborový salát bavorský

Střední
Ingredience
Olivový olej 2 lžíce
Pepř drcený  
Brambory 1 kg
Cibule 400 g
Kmín  
Ocet 120 ml
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Ve slané vodě s kmínem uvaříme čisté brambory i se slupkou. Nepřevařené brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka, ještě vlažné smícháme s cibulí nakrájenou na kousky, osolíme, opepříme a prolijeme zředěným octem (místo vody na zředění octa můžeme použít vývar). Hotový salát ozdobíme nakládanými hříbky nebo petrželkou a dáme vychladit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Oznámkujte recept jako ve škole
1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Zapečené brambory se slaninou Milované brambory Články z

Komentáře k receptu: bramborový salát bavorský

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Třikrát, nebo šestkrát denně? Jak často jíst, abyste hubli? Třikrát, nebo šestkrát denně? Jak často jíst, abyste hubli?
Zasportuj si s Bárou Špotákovou Zasportuj si s Bárou Špotákovou
Tereza Maxová: Věčně spokojení jsou jen blázni Tereza Maxová: Věčně spokojení jsou jen blázni
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web