Autor:

bramborový salát bavorský

Střední
Ingredience
Olivový olej 2 lžíce
Pepř drcený  
Brambory 1 kg
Cibule 400 g
Kmín  
Ocet 120 ml
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Ve slané vodě s kmínem uvaříme čisté brambory i se slupkou. Nepřevařené brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka, ještě vlažné smícháme s cibulí nakrájenou na kousky, osolíme, opepříme a prolijeme zředěným octem (místo vody na zředění octa můžeme použít vývar). Hotový salát ozdobíme nakládanými hříbky nebo petrželkou a dáme vychladit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Oznámkujte recept jako ve škole
1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Mák Makové variace - už jste ochutnali makovou zmrzlinu? Články z

Komentáře k receptu: bramborový salát bavorský

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Milujete křížaly? Poradíme vám, jak si je snadno vyrobit doma Milujete křížaly? Poradíme vám, jak si je snadno vyrobit doma
5 myšlenek, které nás napadají v poloze na koníčka 5 myšlenek, které nás napadají v poloze na koníčka
Hvězdy jim nepřály: Mladý pár zemřel několik dnů po sobě. Zabila je cystická fibróza! Hvězdy jim nepřály: Mladý pár zemřel několik dnů po sobě. Zabila je cystická fibróza!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web