Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1x
1 1 5
Autor:

bramborový salát bavorský

Střední
Ingredience
Olivový olej 2 lžíce
Pepř drcený  
Brambory 1 kg
Cibule 400 g
Kmín  
Ocet 120 ml
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Ve slané vodě s kmínem uvaříme čisté brambory i se slupkou. Nepřevařené brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka, ještě vlažné smícháme s cibulí nakrájenou na kousky, osolíme, opepříme a prolijeme zředěným octem (místo vody na zředění octa můžeme použít vývar). Hotový salát ozdobíme nakládanými hříbky nebo petrželkou a dáme vychladit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Rozkvétá černý bez. Jak z něj vyrobit lahodný sirup nebo med? Články z

Komentáře k receptu: bramborový salát bavorský

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X