Autor:

bramborový salát bavorský

Střední
Ingredience
Olivový olej 2 lžíce
Pepř drcený  
Brambory 1 kg
Cibule 400 g
Kmín  
Ocet 120 ml
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Ve slané vodě s kmínem uvaříme čisté brambory i se slupkou. Nepřevařené brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka, ještě vlažné smícháme s cibulí nakrájenou na kousky, osolíme, opepříme a prolijeme zředěným octem (místo vody na zředění octa můžeme použít vývar). Hotový salát ozdobíme nakládanými hříbky nebo petrželkou a dáme vychladit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Lasagne s cuketou, šunkou a mandlemi Tip na víkend: Dokonalé lasagne na 5 způsobů Články z

Komentáře k receptu: bramborový salát bavorský

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web