Autor:

Bavorský salát

Střední
Ingredience
Brambory  
Červená cibule  
Cibule
zelená
 
Olej  
Hovězí vývar
nebo kuřecí
 
Sůl  
Pepř mletý  
Hořčice 1 lžíce
Ocet 1 lžička

Postup přípravy:

Brambory uvařené ve slupce, ještě teplé nakrájíme na plátky (půlkolečka), dáme do misky nakrájíme cibuli (bílá, červená, zelená), orestujeme na oleji, přidáme horký hovězí nebo kuřecí vývar, osolíme, opepříme, přidáme 1 lžíci hořčice a čajovou lžičku octa.

Necháme odstát. Suroviny se teplem spojí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Babiččiny třešňové kuličky Nejlepší recepty z třešní: Babiččiny třešňové kuličky Články z

Komentáře k receptu: Bavorský salát

Komentáře

  1. Mila Tischer   13.06.2013 | 23:24 | reagovat |

    Delam uz dlouha leta, delala jsem i ceskym hostum, moc jim chutnal. Jen neznam nikoho z bavorska, kdo by tam daval horcici, jinak ingredience souhlasi.

  2. Janaso   15.01.2013 | 15:04 | reagovat |

    Velmi dobrá alternativa klasického bramborového salátu.

  3. pavlina   04.10.2012 | 18:51 | reagovat |

    Tak jsemskousela bavorsky salat a moc nam chutnal :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web