Autor:

Barevné nadívané kedlubny

Snadné
Ingredience
Kedlubny 4 ks
Kuskus 2 hrst
Ředkvička 1 svazek
Rajčata 2 ks
Paprika
barevné
2 ks
Cibulová nať 2 lžíce
Olej
1/2lžíce
 
Pepř mletý  
Sůl  
Bílý jogurt 150 g
Česnek
utřený se solí s kapkou oleje
1 stroužek

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Zálivka:

Smícháme jogurt s utřeným česnekem se solí a olejem,dochutíme solí, pepřem a necháme v chladu odležet.

Kuskus přelijeme vroucí vodou a necháme ho pod pokličkou chvíli nabobtnat (nebo postupujeme dle návodu). Kedlubny oloupeme, vložíme do vroucí osolené vody a uvaříme je do poloměkka. Po vychladnutí odřízneme vršky, vnitřky opatrně vydlabeme, pokrájíme na kostičky a smícháme s kuskusem, očištěnými a pokrájenými paprikami, rajčaty a na plátky pokrájenými ředkvičkami.

Směs pokapeme olejem, osolíme, opepříme, promícháme a rozdělíme ji lžící do kedluben.
Vršky posypeme cibulovou natí a přelijeme připravenou zálivkou. Přebytečnou směs dáme na talířek a posadíme do ní naplněnou kedlubnu. Můžeme podávat :-)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Arašídy v růžové vodě Báječné chutě Maroka. Vyzkoušejte jejich speciality Články z

Komentáře k receptu: Barevné nadívané kedlubny

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web