Autor:

Bábovka DIA

Střední
Ingredience
Sorbit 40 g
Rama
Créme Bonjour (Hera)
100 g
Hladká mouka 200 g
Prášek do pečiva 10 g
Mléko 1/4 l
Lískové oříšky 40 g
Rozinky 100 g
Citronová kůra 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, DIA

Máslovou Ramu vyšleháme se Sorbitem, postupně zašleháme mléko a citron. Zlehka propracujeme mouku s kypřícím práškem a strouhané lískové oříšky. Nakonec přidáme rozinky. Vzniklou hmoutu vlijeme do bábovkové formy.

Ramu na vymazání a mouku na vysypání formy vezmeme z uvedené dávky. Pečeme pozvolna při nižší teplotě. Můžeme polít rozpuštěnou dia čokoládou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vanilkové semifredo Domácí zmrzliny a sorbety - to nejlepší letní mlsání Články z

Komentáře k receptu: Bábovka DIA

Komentáře

  1. míša   30.05.2013 | 17:33 | reagovat |

    tam nejsou vejce ??? :o

  2. Victoria   23.01.2013 | 21:05 | reagovat |

    Sorbitem je nejspíše míněn Sorbitol - náhradní sladidlo.

    Sorbit je příměs do ocely

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web