Autor:

Bábovka DIA

Střední
Ingredience
Sorbit 40 g
Rama
Créme Bonjour (Hera)
100 g
Hladká mouka 200 g
Prášek do pečiva 10 g
Mléko 1/4 l
Lískové oříšky 40 g
Rozinky 100 g
Citronová kůra 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, DIA

Máslovou Ramu vyšleháme se Sorbitem, postupně zašleháme mléko a citron. Zlehka propracujeme mouku s kypřícím práškem a strouhané lískové oříšky. Nakonec přidáme rozinky. Vzniklou hmoutu vlijeme do bábovkové formy.

Ramu na vymazání a mouku na vysypání formy vezmeme z uvedené dávky. Pečeme pozvolna při nižší teplotě. Můžeme polít rozpuštěnou dia čokoládou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ořechová miminka Milujeme vánoční cukroví - díl II. Články z

Komentáře k receptu: Bábovka DIA

Komentáře

  1. míša   30.05.2013 | 17:33 | reagovat |

    tam nejsou vejce ??? :o

  2. Victoria   23.01.2013 | 21:05 | reagovat |

    Sorbitem je nejspíše míněn Sorbitol - náhradní sladidlo.

    Sorbit je příměs do ocely

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web