Babičina čína

Hodnocení:

Moje:

15 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      plátek kuřecí prsa
    • 1
      balení cherry rajčátka
    • 1
      ks cibule trochu větší
    • 1
      ks pórek
    • 3
      lžička grilovací koření
    • 1
      lžička oregáno
    • 1
      hrst bazalka když nebudou lístky, klidně použijte koření v sáčku
    • 2
      stroužek česnek
    • olej na smažení podle potřeby, a do mísy tak aby maso plavalo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
je lepší když si naložíte maso den nebo dva dříve.Nakrájíme maso na kostičky nebo plátky, podle toho jak to komu vyhovuje.Do mísy si mezitím nalijeme olej , bylo by lepší kdyby byl bylinkový ale jak má kdo rád, stačí i obyčejný slunečnicový. Do mísy přidáme grilovací koření a maso tam přes noc necháme.
2
Nakrajíme si cibulku, necháme trochu podusit a poté přidáme maso.počkáme až zbělá a přiložíme cherry rajčátka. opět přikryjeme pánvičku. O chvíli přidáme 2-3 lžičky grilovacího koření, oregána a bazalky, zamícháme.
3
Maso už by mělo být změklé, přidáme česnek a pórek.počkáme až přek bude změklý .né černý!!
4
Můžeme podávat, nejlepší je to s bramborovu kaší,nebo obyčejným chlebem.podle chuti:)
Zařazení:

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.