Autor:

Asijské medailonky

20 minut PT0H20M
Střední
Porce: 2
Ingredience
Jarní cibulka
na kolečka
2 ks
Cukr krupice 160 g
Česnek 2 stroužek
Sezamový olej 1 lžíce
Čínská rybí omáčka 2 lžíce
Čínská sojová omáčka 1 lžíce
Vepřové maso 800 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Cukr nasypte do pánve rozpálené na nejvyšším plameni a bez míchání jej nechte dvě-tři minuty zkaramelizovat. Poté ihned vmíchejte vepřové medailonky a opékejte minutu-dvě, dokud ze všech stran nezezlátnou. Snižte plamen, vlijte rybí omáčku, přidejte česnek, olej a jarní cibulku a vařte patnáct minut, nebo tak, aby maso bylo měkké a omáčka krásně lepivá.
Maso podávejte nakrájené na plátky, ideálně se sójovou omáčkou k namáčení.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rychlovka na víkend i na večeři Články z

Komentáře k receptu: Asijské medailonky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web