Autor:

Asijské medailonky

20 minut PT0H20M
Střední
Porce: 2
Ingredience
Jarní cibulka
na kolečka
2 ks
Cukr krupice 160 g
Česnek 2 stroužek
Sezamový olej 1 lžíce
Čínská rybí omáčka 2 lžíce
Čínská sojová omáčka 1 lžíce
Vepřové maso 800 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Cukr nasypte do pánve rozpálené na nejvyšším plameni a bez míchání jej nechte dvě-tři minuty zkaramelizovat. Poté ihned vmíchejte vepřové medailonky a opékejte minutu-dvě, dokud ze všech stran nezezlátnou. Snižte plamen, vlijte rybí omáčku, přidejte česnek, olej a jarní cibulku a vařte patnáct minut, nebo tak, aby maso bylo měkké a omáčka krásně lepivá.
Maso podávejte nakrájené na plátky, ideálně se sójovou omáčkou k namáčení.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Losos grilovaný na thajský způsob Skvělé recepty pro letní grilování - část II. Články z

Komentáře k receptu: Asijské medailonky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web