Děti

Příspěvky mohou přidávat pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé.

Pravidla diskuze

• 1. Nepište vulgární příspěvky
  • 2. Nespamujte
  • 3. Nelinkujte na jiné servery
  • 4. Nenabízejte věci k prodeji
všechna pravidla
  1. Ladia   29.11.2010 | 22:50 | reagovat | závadný
    Je to více jak měsíc, apeluji pořád dokola a nic... Kategorie pro děti je nepoužitelná, já osobně mám děti velké, je mi to fuk, ale co ti ostatní... :'( :'( :'( Opravdu je takový problém zeditovat něco málo přes tisíc receptů? To je práce na cca 30 minut. =-O

2. pepibubu   17.10.2010 | 12:31 | reagovat | závadný
    Super, moc děkuju že vycházíte vstříc i "lenochům" jako jsem já. Holt se dvěma lumpíkama si vážím každé ušetřené vteřiny.
  3. Lucie-Trpkosova   26.10.2010 | 19:02 | reagovat | závadný
    Dobrý den, vytvořili jsme Vám danou sekci - pro děti - http://www.recepty.cz/recepty/ostatni/pro-deti/ ;-)
  4. Ladia   26.10.2010 | 21:52 | reagovat | závadný
    Vrácení zpět kategorie pro děti je fajn, ale chtělo by to zachovat i ty původní recepty, které v kategorii byly. Ten miš maš, co tam je teď, jsem nepochopila. Navíc tam jsou pokrmy s alkoholem :-S :-S
  5. recepty73   27.10.2010 | 6:48 | reagovat | závadný
    ...ale děti mají být veselé! :-D :-D :-D
  6. Lucie-Trpkosova   27.10.2010 | 9:01 | reagovat | závadný
    Podívám se, proč tam jsou takové recepty a případně nechám opravit.

7. pepibubu   15.10.2010 | 13:18 | reagovat | závadný
    Moc si vážím snahy zlepšovat, ale bohužel musím říct, že pár věcí se zlepšovat nemuselo :-) třeba jsem marně hledala kategorii pro děti (vím, pokročilé vyhledávání a bla bla bla, ale brala bych aby kategorie zůstala zachovaná.... Jen člověk co děti má ví, že každá vteřina k dobru je k nezaplacení, a když něco hledám a chci uvařit, tak se mi jako fakt nechce pokročile vyhledávat :-) Moc držím palce, aby všechny nově vylíhlé mouchy brzy popadaly a recepty byly jen lepší :-)
  8. Lucie-Trpkosova   15.10.2010 | 14:46 | reagovat | závadný
    Dobrý den, mrknu na to, co by se s tím dalo dělat.

Vložit recept

Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Dialog
X