Zeleninu – mrkev, celer a petržel – oloupejte a a nakrájejte ji na kostičky.
Připravte si lák: do hrnce nalijte půl litru vody, bílý vinný ocet,...
více o Nakládaná zelenina do bramborového salátu
Oloupané brambory pokrájíme na malé kostky a v osolené vodě uvaříme do měkka. Poté scedíme. Použít můžeme klidně i zbylé brambory od oběda či večeře....
více o Uhlířina po našem
Do pevně uzavíratelné (ideálně zavařovací sklenice) dejte sýry s olivami. Rozmarýn překrojte, dobře očistěte citron a nakrájejte jej na klínky, obojí...
více o Nakládaný kozí sýr s olivami a citronem
Pořádně propláchnutou rýží dejte do hrnce, zalijte mlékem a vařte doměkka, dokud se nevstřebá všechno mléko. Po dobu vaření míchejte, aby se rýže...
více o Rýžový nákyp s kompotem
Nejdříve dáme vařit rýži do měkka dle návodu.
Kuřecí prso nakrájíme na drobné kostičky, obalíme v grilovacím koření a vhodíme na pánev, kde ho na...
více o Náplň do tortill