• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Zahrada a pěstování
  • Ačokča

Ačokča

• Severová Miroslava | 20. 5. 2010 12:26

Tak ačokču, zrovna tak jako okurky nakladačky jsem si předsela do skleníku. Vzešly ale jen 3 sazeničky, ale podle toho co jem si tu přečetla, tak jich bude i ze tří sazeniček dost. ;-) ;-) Už jsem je vysadila ven, ale zatímco nakladačky se choulí, i když jsou přikryté netkanou folií, tak ačokča jede :-)) :-)) , asi ji to chladnější počasí nevadí. :-)) :-))

• Pája S | 25. 1. 2010 18:58

{{{stafl napsal: Pájo, zkus Kaufland, u nás ho tam maj, nebo ti je můžu koupit. Jéé vidíš, to jsem blbec, dyk já ho můžu taky vysadit u nás na zahradě, ach jo, že mě to nedošlo..... :-[ :-[}}} Tak u nás v Kaufu ani ťuk.Takže objednám přes net ,nedá se svítit.

• Pája S | 23. 1. 2010 18:17

{{{J.Tereza napsal: {{{Pája S napsal: Já to letos zkrouhnu a bude jen zelenina ve skleníku(okurky,papriky,rajčata) a venku asi rajčata,salát,cuketa a nějaké bylinky a ani ještě nevím co.Kořenovou nedělám,do pórku mi leze háďátko a stříkat to nechci.Část záhonů je už zatravněná a tam plánuji v budoucnu jako část okrasnou(asi nějaká fontánka a tak něco).Na zbývající části něco ještě vypěstujeme,to aby ten šok z toho nebyl tak silnej. Ale chtěla bych si vysadit letos medvědí česnek.Je zdravý a také chutný. Nikde jsem ale neviděla semínka,tak zkusim ještě net.Zima bude ještě trvat,tak je čas. :-D}}} Medvedí cesnak predáva Starkl. Pozri na nete. http://www.starkl.com/}}} Terezko,dík za odkaz. :-D Kouknu se na ně také. :-D :-D

• Pája S | 23. 1. 2010 18:15

{{{stafl napsal: Pájo, zkus Kaufland, u nás ho tam maj, nebo ti je můžu koupit. Jéé vidíš, to jsem blbec, dyk já ho můžu taky vysadit u nás na zahradě, ach jo, že mě to nedošlo..... :-[ :-[}}} Laďko,dík za nabídku,zkusím se podívat u nás.Jinak jsem našla ještě tyto stránky: http://www.sieberz.cz/orbiz/DigiTrade/57c77ef0e0dec5c51c92ad4da8d9bb30/esnek-medv-d-Ko-en-c-le-ive-a-kuchy-ske-rostliny--159c2d47646.html Tak, když je neseženu normálně,tak si je objednám.Někde jsem četla ,že semínka by měla přejít mrazem - šoupnout do mrazáku.No z návodu se snad dočtu,co a jak. :-D

• Klára K. | 22. 1. 2010 20:23

Ďakujem za odpoveď. Zaregistrovala som manžela do STARKL klubu Zdravím Klára

• J.Tereza | 22. 1. 2010 18:21

{{{Pája S napsal: Já to letos zkrouhnu a bude jen zelenina ve skleníku(okurky,papriky,rajčata) a venku asi rajčata,salát,cuketa a nějaké bylinky a ani ještě nevím co.Kořenovou nedělám,do pórku mi leze háďátko a stříkat to nechci.Část záhonů je už zatravněná a tam plánuji v budoucnu jako část okrasnou(asi nějaká fontánka a tak něco).Na zbývající části něco ještě vypěstujeme,to aby ten šok z toho nebyl tak silnej. Ale chtěla bych si vysadit letos medvědí česnek.Je zdravý a také chutný. Nikde jsem ale neviděla semínka,tak zkusim ještě net.Zima bude ještě trvat,tak je čas. :-D}}} Medvedí cesnak predáva Starkl. Pozri na nete. http://www.starkl.com/

• J.Tereza | 22. 1. 2010 18:09

{{{Severová Miroslava napsal: Jo, to vím rašelinové kelímky znám, ale tohle na 1. máje zaseješ a za 14 dní jsou rostlinky už tak velké že je dáváš ven To já třeba papriky mám skoroměsíc nebo ještě více na okně než je zasadím ven, kolikrát už i kvetou. ;-) ;-)}}} Mirka, doma v teple ti vyklíčia za pár dní, vonku zosilnejú a do zeme dávam po zamrznutých. Netreba, aby rastlinky boli veľké, naopak, aj sadeničky tekvíc a cukiet dávam von vtedy, to majú všetky rastlinky, 2-3 pravé listy. To stačí. Príliš vybehnuté rastliby sa ťažšie aklimatizujú. Toto nie sú papriky Mirka, akonáhle dáš ačokču do zeme, rýchlo rastie. To nemôžeš čakať na kvitnutie, ona sa vtedy už dávno ťahá, potrebuje oporu. To by si už rastlinky polámala. A úplne ti stačí zopár rastliniek, úroda jek bohatá, že budeš mať čo robiť. :-D

• stafl | 22. 1. 2010 16:52

Klári, jak jsou semínka a normálně na sáčku je název Medvědí česnek, ještě na vysvětlenou - u nás je samostatný stojjan s různými semeny, hlízami atd na výsadbu a je to za zeleninou, ale je to pro jarní výsadbu

• Klára K. | 22. 1. 2010 16:47

Laďka, máte ho v Kauflande pod menom "Medvedí cesnak", alebo je iný ako normálny? Tiež by som ho chcela kúpiť. Majú ho v zeleninovej časti, alebo tam, kde sú semienka? Zdravím, Klára

• stafl | 22. 1. 2010 11:25

Pájo, zkus Kaufland, u nás ho tam maj, nebo ti je můžu koupit. Jéé vidíš, to jsem blbec, dyk já ho můžu taky vysadit u nás na zahradě, ach jo, že mě to nedošlo..... :-[ :-[

• 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 5
  • Další stránka

Doporučujeme

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

45 minut
Cottage quiche s červenou cibulí

Cottage quiche s červenou cibulí

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

Poslední sledované recepty

29
Máslové sušenky s čokoládou
Máslové sušenky s…
21
Řízky ve smetanové omáčce
Řízky ve smetanové omáčce
19
Zapečená bašta
Zapečená bašta
19
Kapří guláš
Kapří guláš
19
Domácí chlupaté knedlíky
Domácí chlupaté knedlíky

Zajímavé články

Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Jak si uklidit ledničku podle Marie Kondo: Zkuste geniální systém, který vám ušetří peníze i stres při vaření
Jak si uklidit ledničku podle Marie Kondo: Zkuste…
Jak správně skladovat pečivo: 5 triků, díky kterým vám chleba a rohlíky vydrží křupavé
Jak správně skladovat pečivo: 5 triků, díky…
Podzimní polévky 13x jinak: Dýňová, čočková i kulajda
Podzimní polévky 13x jinak: Dýňová, čočková i…
AHA.cz Háma nekompromisně o Kostkové: JE BLBÁ!

Háma nekompromisně o Kostkové: JE BLBÁ!

Mimibazar Jak se definitivně zbavit octomilek

Jak se definitivně zbavit octomilek

Dáma.cz Lucie (35): Nežiju jen s mužem, ale i s tchyní. Takhle chutná nenávist

Lucie (35): Nežiju jen s mužem, ale i s tchyní. Takhle chutná nenávist

Blesk pro ženy Eva Pavlová opět rozzářila Hrad. Vsadila na odstín, který sluší ženám v každém věku

Eva Pavlová opět rozzářila Hrad. Vsadila na odstín, který sluší ženám v každém věku

Ženy.cz Inzerát na manžela: Dřív jsem chtěla krále popularity, dnes už ne

Inzerát na manžela: Dřív jsem chtěla krále popularity, dnes už ne

Blesk.cz David Kraus smutně o pětileté dceři: Zdědila po mně vývojovou poruchu

David Kraus smutně o pětileté dceři: Zdědila po mně vývojovou poruchu

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz „Trvalo to pět vteřin a lékař měl jasno.“ Šárka porazila pokročilou rakovinu děložního čípku

„Trvalo to pět vteřin a lékař měl jasno.“ Šárka porazila pokročilou rakovinu děložního čípku

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na říjen: Koho čeká romantika i vášeň a koho naopak konec vztahu?

Velký horoskop lásky na říjen: Koho čeká romantika i vášeň a koho naopak konec vztahu?

Abecedazahrady Trénujete se psem aport? Veterináři varují před skrytým nebezpečím, které může skončit operací

Trénujete se psem aport? Veterináři varují před skrytým nebezpečím, které může skončit operací

• Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Zahrada a pěstování
  • Ačokča

• © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points of Contact
  • Povinně zveřejňované informace