Dobrý den, při tisku přes funkci "Tisknout celou kuchařku" se mi objeví okno "Dialog". Protože mám recepty rozděleny do hodně kategorií, nezobrazuje se dialog celý. žádným způsobem se nedostanu na konec, kde je ikona "Tisk". Tisk přes Soubor - vytisne se toto dialogové okno. Co s tím?
Jojo, díky, to funguje. Ještě jsem se chtěla zeptat, mě třeba při tisku receptu vůbec nezajímá Zařazení receptu a Charakteristika receptu. Je nějaká možnost si to vymazat, aby se recept zkrátil a byla tam jen fotografie, ingredience a postup?
Dobrý den, když si u receptu při tisku přes ten odkaz - tisk receptu - zašktnete fotogalerii, tak se hlavní fotka fobrazí. Už pracujeme na opravě, ale prozatím to může pomoci.
Včera jsem tiskla oba recepty na Hnětynky a vůbec se mi nepovedlo je vytisknout pomocí tlačítka tisk - vždy jsem musela přes Soubor - Tisk. A pochopitelně obrázky nebyly....
ano, bohužel možnost zatrhnout více receptů a použít odkaz dole "tisknout" zatím nefunguje. Pracuje na tom nyní náš programátor. Zatím můžete použít funkci "Tisknout celou kuchařku", kde lze nastavit, z jaké složky recepty tisknout.