• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Web Recepty.cz
  • tisk receptů

tisk receptů

• Zuzka
    Zuzka | 6. 12. 2010 11:46

Takže v tisku receptů se nezměnilo vůbec nic, pořád se tam tisknou naprosto nezajímavé nesmysly, které zaberou jednou tolik místa jako recept sám. A už vůbec nemluvím o tom, že když se přihlásím na tyhle stránky, musím neustále přeskakovat reklamy, když chci zpátky na Úvod,opět musím přeskakovat reklamu. Už mě to tu fakt nebaví.

• ztracenka
    ztracenka | 12. 11. 2010 18:59

Uff, tak to by bl konečně posun k lepšímu. ;-) Protože o téhle změně mluvím již od začátku, jen jsem jí zkombinovala s dalším a odpověď byla vždy napůl. :-( Tím pádem jsem se tím odmítla zaobírat a tisknu přes kopírování, kde si vše zbytečné odmažu... holt opět víc než složité místo zjednodušené :-S

• Zuzka
    Zuzka | 12. 11. 2010 11:52

To by bylo super, díky.

• Lucie-Trpkosova
    Lucie-Trpkosova | 12. 11. 2010 10:26

Dobrý den, dobře, pak zkusím nechat doplnit charakteristiky jako údaje do možností tisku. Budete si tam moci zvolit, co chcete nechat vytisknout.

• Zuzka
    Zuzka | 12. 11. 2010 10:16

Dobrý den, ještě jednou bych se přimluvila za odmazání při tisku Charakteristiky receptu. Vypadá to vytištěné hrozně, navíc údaje jsou totálně k ničemu. Obtížnost: pro každého jiná, co je pro někoho snadné, je pro druhého obtížné, Energetická hodnota je u naprosté většiny receptů 0, čili informace na houby a Doba přípravy je u každého taky jiná, Počet porcí mě taky nezajímá, to snad poznám, navíc u moučníků zbytečný údaj. Zařazení receptů mám třeba já rozškatulkované úplně jinak než vy, takže tenhle váš údaj je pro mě zbytečný. Úplně zbytečně to znepřehlední recept a polovina údajů je nezajímavá. Stačí přece název, ingredience a postup připravy. Navíc to,že si vytisknu Ingredience a pod tím je napsáno "bez skupiny" je taky na nic. Takže recept mám na celou stránku a polovina mě nezajímá. Když si vytisknete recept na Topkách, je to o něčem jiném. Stručné a přehledné.

• Lucie-Trpkosova
    Lucie-Trpkosova | 12. 11. 2010 09:49

Dobrý den, tisk byl nastaven, aby zabíral co nejméně místa. Navíc si můžete vybrat, co u receptu chcete vytisknout. V současném tisku jsou povinné údaje o receptu. To přání dobré chuti je součástí postupu, takže to Vám odmazat nemůžeme. Jinak toto nastavení platí při tisku přes odkaz u receptu. Z prohlížeče Vám tiskový náhled upravit nemůžeme.

• Lucie-Trpkosova
    Lucie-Trpkosova | 12. 11. 2010 09:33

Dobrý den, také to nechám nastavit. To je dobrý tip na zlepšení ;-)

• Janule | 11. 11. 2010 18:07

Děkuji, už vidím celé dialogové okno, ale mám ještě jeden problém. Recepty se v jednotlivých složkách, které dám na tisk neřadí podle abededy, tak jak jsou v "Mojí Kuchařce".

• Prokopic.Karel@seznam.cz | 7. 11. 2010 22:36

Ještě dodatek: Aby bylo jasné, o co jde - tak uvádím náhodně vybraný recept v takovém uspořádání, jaké by mělo stačit i začátečníkovi. KRÁTKÝ A VÝSTIČNÝ NÁZEV - ŽÁDNÉ RŮŽENČINO TAJEMSTVÍ, DÁLE: na kolik porcí ten recept je, suroviny a pracovní postup. Nějaké přání dobré chuti a vychvalování si nechte. Takže - jednoduchý příklad Ovesná kaše s hruškami a kompotem - pro 2 osoby: 100 g ovesných vloček, 250 ml nízkotučného mléka, 1 špetka soli, 1 lžička hruškového kompotu nebo medu, 1 velká hruška, 2 lžičky citrónové šťávy, 2 lžíce nějakého kompotu Vločky povařte s mlékem, solí a hruškovým sirupem do kaše. Nechte mírně zchladnout a podle potřeby znovu ochuťte hruškovým sirupem nebo medem. Hrušku omyjte, oloupejte a rozkrojte na čtvrtiny. Jádřince vykrojte, čtvrtky nakrájejte na tenké nudličky a pokapejte citrónovou šťávou. Kaši rozdělte do dvou misek a podávejte ozdobené nudličkami z hrušek a s kompotem. JE TO DOUFÁM JASNÉ ? Četl jsem si totiž diskusi a je jasné, že máme různé prohlížeče a dělá to hodně starostí. Fotografie mít můžete, ale doufám, že nepovinné, jinak tam budete záhy mít desítky stejných a tím pádem nic neříkajících obrázků. Váš - dobře to myslící Karel Prokopič.

• Lucie-Trpkosova
    Lucie-Trpkosova | 5. 11. 2010 13:26

Když jsem si procházela diskusní příspěvky, tak si uživatelé stěžovali, že jsou ingredience nad sebou a tudíž se jim posune vše moc dolů a recept je tak moc dlouhý. nešlo nijak nasatvit, aby se vedle zobrazovalo něco dalšího, co by místo vyplnilo, protože to nevypadalo stejně ve všech prohlížečích. Jinak větší merezy mezi jednotlivými komentáři rovněž byli, ale museli jsme se opět odstranit, právě proto, že si opět uživatelé stěžovali na přílišnou délku receptu kvůli rozvleklým komentářům. Upravila jsem proto tisk, aby byl co nejkratší. Jinak si při odkazu Tisk receptu můžete vybrat, co k receptu chcete tisknout.

• Předchozí stránka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Brambory se zelím a špekáčky

Brambory se zelím a špekáčky

45 minut
Cottage quiche s červenou cibulí

Cottage quiche s červenou cibulí

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

Poslední sledované recepty

28
Vepřové maso na mrkvi
Vepřové maso na mrkvi
16
Domácí langoše z jogurtu
Domácí langoše z jogurtu
12
Risotto se špenátem a bylinkami
Risotto se špenátem a…
11
Květáková (brokolicová) rýže
Květáková (brokolicová)…
9
Cuketovo-citronový makovník / makovec
Cuketovo-citronový…

Zajímavé články

Jak na čistý a silný vývar: Stačí dodržovat těchto 5 pravidel
Jak na čistý a silný vývar: Stačí dodržovat…
Červená řepa 7x jinak: Pomazánka, polévka, sladká bábovka i bramboráky
Červená řepa 7x jinak: Pomazánka, polévka, sladká…
Večeře od pondělí do pátku: 5 vydatných podzimních rychlovek, které vykouzlíte raz dva
Večeře od pondělí do pátku: 5 vydatných…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Kvíz: Nejznámější filmové hlášky o jídle. Znáte je všechny?
Kvíz: Nejznámější filmové hlášky o jídle. Znáte…
AHA.cz Kašpárek na přehlídce vyváděl: Pak přišel podivný úprk!

Kašpárek na přehlídce vyváděl: Pak přišel podivný úprk!

Mimibazar TESTUJEME: Opruzeniny či ekzém? Konopný Táta překvapil, jeho přírodní zinková mast nezklamala

TESTUJEME: Opruzeniny či ekzém? Konopný Táta překvapil, jeho přírodní zinková mast nezklamala

Dáma.cz Darina (52): Život se zajíčkem není jako z filmu. Kamarádky mi ho závidí a vlastní děti se za mě stydí

Darina (52): Život se zajíčkem není jako z filmu. Kamarádky mi ho závidí a vlastní děti se za mě stydí

Blesk pro ženy Aňa Geislerová opět okouzlila Paříž: Po mole kráčela po boku světových hvězd

Aňa Geislerová opět okouzlila Paříž: Po mole kráčela po boku světových hvězd

Ženy.cz Kardigan v zimě: takhle ho nosí módní insideři a vy to zvládnete taky

Kardigan v zimě: takhle ho nosí módní insideři a vy to zvládnete taky

Blesk.cz Neckář pochoval na sv. Václava syna s manželkou: Velká změna plánu!

Neckář pochoval na sv. Václava syna s manželkou: Velká změna plánu!

SportRevue.cz FOTO: Sexy Soccer. I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO: Sexy Soccer. I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Mají doma jednovaječná čtyřčata. Když rodina vyrazí ven, lidé se ptají na neuvěřitelné věci

Mají doma jednovaječná čtyřčata. Když rodina vyrazí ven, lidé se ptají na neuvěřitelné věci

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která v sobě mají největší sexuální přitažlivost: Komu nejde odolat?

5 znamení zvěrokruhu, která v sobě mají největší sexuální přitažlivost: Komu nejde odolat?

Abecedazahrady Slepičí traktor je geniální trik: Slepice zahradu dokonale pohnojí a vyčistí, ale přitom ji nezničí

Slepičí traktor je geniální trik: Slepice zahradu dokonale pohnojí a vyčistí, ale přitom ji nezničí

• Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Web Recepty.cz
  • tisk receptů

• © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points of Contact
  • Povinně zveřejňované informace