• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Web Recepty.cz
  • Oblíbené recepty

Oblíbené recepty

• Lucie-Trpkosova
    Lucie-Trpkosova | 26. 10. 2010 18:57

Dobrý den, oblíbené budeme ještě měnit, aby se v nich zobrazovaly recepty alespoň 10x hodnocené. Jinak seřazení receptů je podle jejich hodnocení, ačkoliv to nezobrazujeme, tak nezaokrouhlujeme, ale máme uloženo hodnocení na 2 desetinné čárky a podle něj recepty řadíme.

• Lucie-Trpkosova
    Lucie-Trpkosova | 26. 10. 2010 18:54

Dobrý den, pokud jste se přihlásila pod původními údaji, tak najdete oblíbené recepty po přihlášení v soukromém menu uživatele vpravo nahoře, pokud jste si založila nový účet, tak oblíbené recepty nenajdete. Napište mi prosím do mailu trpkosova@mf.cz Vaše původní údaje - email či nick a já Vám je nechám sloučit.

• Eva Skálová | 26. 10. 2010 10:09

Kdyby tak člověk mohl kliknout na "nejvíce hodnocené" nebo "nejvíce komentované", tak by se ukázaly recepty, které vzbudily nejvíc pozornosti. A to by bylo pro nás uživatele zajímavé, ne?

• recepty73
    recepty73 | 26. 10. 2010 09:52

...je mi to jasné,vnímám to tak taky :-)) a chybí to tu :-(

• Eva Skálová | 26. 10. 2010 09:49

To odzkoušené nemám, nikdy jsem žádný recept nevkládala, ale nebyl by problém pověřit třeba dceru, ať mně dá jedničku. Já jsem ale spíš chtěla říct, že teď ta jednička není to, co byla jednička v TOP100, co je platné, že je najednou tolik jedniček, když je to na úkor přehlednosti. Dřív jsem se v pátek odpoledne podívala na TOP a během chvilky jsem věděla, jaký recept se tam nově probojoval,jak nová hodnocení zamíchala pořadím, co vyzkouším, protože to chutnalo už mnoha lidem před námi. A takový rychlý přehled tady teď nevidím.

• Eva Skálová | 26. 10. 2010 09:15

Ještě bych chtěla doplnit: první recept v nejoblíbenějších jsou nyní "Kuřecí čtvrtky po pražsku". Proč? Je u něj uvedeno - "v diskusi zatím nejsou žádné příspěvky". Kolik lidí mu dalo jedničku? Tenhle recept by teď v bývalé verzi TOP10 vedl?

• recepty73
    recepty73 | 26. 10. 2010 09:15

Evo,svůj recept ohodnotit snad nejde :-\ :-)

• Eva Skálová | 26. 10. 2010 08:11

Pěkně prosím: -uvádějte vedle názvu receptu počet hodnocení, známka 1 je nicneříkající. Když vložím vlastní recept a dám si za něj hned jedničku, dostanu ho mezi oblíbené, i když to bude blaf (?) -zařiďte, aby se seznam oblíbených receptů zobrazoval tak, aby se na jednu stránku vešlo několik desítek receptů, byť na takovémto seznamu bez obrázku. Známka čistá jednička končí na straně 661, takže když si řeknu, že uvařím něco, co jiným chutná, tak musím proklikat 661stran, to bude trvat dýl než samotné vaření. Tím, že čistou jedničku mají i málo hodnocené recepty, se např. recept na střechu, která se po několik let držela v TOP10, dostal na stranu 676. Pařížské kostky to samé. Přitom oba tyto recepty (nejen ty) jsem začala dělat, protože jsem se kdysi nechala inspirovat TOP desítkou. Byly to oprávněně stálice mezi nejlépe hodnocenými recepty.Tak takováhle inspirace tady teď schází. Škoda!!! - ke známce 1 se asi dospělo aritmetickým průměrem hodnocení, který byl zaokrouhlen. Prosím o pořadí oblíbených bez zaokrouhlení, není jednička jako jednička. A hlavně tam dávejte až od určitého počtu hodnocení, nejmíň deseti, aby ty jedničky byly zasloužené - nebo zaveďte ještě kategorii "NEJČASTĚJI HODNOCENÉ", což by snad nebyl problém, to by nám ty osvědčené recepty udělaly úplně jiné pořadí s daleko vyšší vypovídací hodnotou, tam by vynikly recepty, o které je zájem, i když mají 1-. Za to bych se moc přimlouvala. Děkuji za vyslyšení mých proseb. Skálová

• Dáša D | 25. 10. 2010 16:21

Prosím jak najdu své oblíbené recepty?

• Lucie-Trpkosova
    Lucie-Trpkosova | 25. 10. 2010 15:08

Dobrý den, pokud jste si založila nový účet, tak proto Vaše oblíbené recepty nevidíte. Když jsem si procházela starou databázi, tak tam máme založeno více účtů. Takže Vám raději napíšu do emailu, abychom se domluvily, které chcete sloučit.

• Předchozí stránka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Brambory se zelím a špekáčky

Brambory se zelím a špekáčky

45 minut
Cottage quiche s červenou cibulí

Cottage quiche s červenou cibulí

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

Poslední sledované recepty

40
Domácí langoše z jogurtu
Domácí langoše z jogurtu
33
Pepřová omáčka
Pepřová omáčka
31
Krémová pórková polévka
Krémová pórková polévka
27
Bramborový salát raz dva z fialových brambor
Bramborový salát raz dva…
26
Dýňové latte
Dýňové latte

Zajímavé články

Jak na čistý a silný vývar: Stačí dodržovat těchto 5 pravidel
Jak na čistý a silný vývar: Stačí dodržovat…
Červená řepa 7x jinak: Pomazánka, polévka, sladká bábovka i bramboráky
Červená řepa 7x jinak: Pomazánka, polévka, sladká…
Večeře od pondělí do pátku: 5 vydatných podzimních rychlovek, které vykouzlíte raz dva
Večeře od pondělí do pátku: 5 vydatných…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Kvíz: Nejznámější filmové hlášky o jídle. Znáte je všechny?
Kvíz: Nejznámější filmové hlášky o jídle. Znáte…
AHA.cz Kašpárek na přehlídce vyváděl: Pak přišel podivný úprk!

Kašpárek na přehlídce vyváděl: Pak přišel podivný úprk!

Mimibazar TESTUJEME: Opruzeniny či ekzém? Konopný Táta překvapil, jeho přírodní zinková mast nezklamala

TESTUJEME: Opruzeniny či ekzém? Konopný Táta překvapil, jeho přírodní zinková mast nezklamala

Dáma.cz Jak vypadala dokonalá žena před 200 lety? Mnohé pily ocet, jedly křídu a v korzetech si lámaly žebra

Jak vypadala dokonalá žena před 200 lety? Mnohé pily ocet, jedly křídu a v korzetech si lámaly žebra

Blesk pro ženy Aňa Geislerová opět okouzlila Paříž: Po mole kráčela po boku světových hvězd

Aňa Geislerová opět okouzlila Paříž: Po mole kráčela po boku světových hvězd

Ženy.cz Kardigan v zimě: takhle ho nosí módní insideři a vy to zvládnete taky

Kardigan v zimě: takhle ho nosí módní insideři a vy to zvládnete taky

Blesk.cz Exmanžel Belohorcové neplatí alimenty: Dcera Salma musí »šlapat« na mole

Exmanžel Belohorcové neplatí alimenty: Dcera Salma musí »šlapat« na mole

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti před 30 lety věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti před 30 lety věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Tříletá holčička zachránila maminku při záchvatu, dokázala jí přivolat pomoc

Tříletá holčička zachránila maminku při záchvatu, dokázala jí přivolat pomoc

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která v sobě mají největší sexuální přitažlivost: Komu nejde odolat?

5 znamení zvěrokruhu, která v sobě mají největší sexuální přitažlivost: Komu nejde odolat?

Abecedazahrady Slepičí traktor je geniální trik: Slepice zahradu dokonale pohnojí a vyčistí, ale přitom ji nezničí

Slepičí traktor je geniální trik: Slepice zahradu dokonale pohnojí a vyčistí, ale přitom ji nezničí

• Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Web Recepty.cz
  • Oblíbené recepty

• © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points of Contact
  • Povinně zveřejňované informace