Do své kuchařky přidáš recept takto: vpravo od receptu je "brkolice" a má rámeček s volbou "přidat do mojí kuchařky". Na to klikneš a máš recept ve svých oblíbených.
Pak si vlezeš do složky se svými „oblíbenými“ a tam si můžeš udělat (v levém sloupci dole tlačítkem „přidat složku“) kolik jakých složek (a podsložek) chceš. A pak je pod každým receptem napsáno (vlevo dole pod receptem) „přesunout“ a i když to nevypadá jako „živý“ tlačítko (má to normálně černou barvu), tak na to najeď myší, kurzor se ti změní na čtyřsměrnou šipku a ty táhni myší ten recept do té složky (či podsložky) kam ho chceš. Je to jednoduché a po roztřídění velice přehledné. ;-) Simča S.
Dobrý den, může mi někdo poradit, jak si zařadit oblíbené recepty do kuchařky? Veškeré recepty mám v oblíbených nebo v nezařazených.Do kuchařky jsem si přidala různé složky, jen nevím, jak do nich zařadit ty recepty.Děkuji.
Pročítala jsem diskuzi a plně souhlasím s paní Skálovou.
Až vstup do oblíbených budou mít jen recepty nejméně 10x hodnocené, žebříček v hodnocení je na 2desetinná místa a vy zařídíte, že se jich na jednu stránku vejde podstatně víc než teď, tak to se nám pak budou zobrazovat zase ty naše TOP, po kterých tady teskníme. Uvažuji správně?
To by bylo bezva. Kdyby se dalo kliknout na žebříček "nejčastěji hodnocené recepty", tak by byl hned přehled receptů, o které je největší zájem, které budí z nějakého důvodu pozornost, ne?
Dobrý den, svůj recept nemůže autor hodnotit. Jenom teď zvažujeme, že uděláme řazení v oblíbených ještě jinak než jen alespoň 10x hodnocené. Dám sem vědět, co mě napadlo, pak uvidím, jak se Vám to bude líbit.