Dobrý den, příspěvky jsme smazali, protože nebyli aktuální. Ale nyní to již neděláme, aby bylo jasné, že šlo o nahlášení duplicity. Váš recept jsme smazali, protože byl na webu již vložen jiným uživatelem a nechtěli jsme, aby vznikla nová duplicita. Jiank si jej můžete do Vaší kuchařky uložit jako soukromý. Také si ho můžete pojmenovat, jak budete potřebovat, když bude Váš soukromý.
Dobrý den, procházíme recepty podle jejich ID. Takže nemůžu uvést opravené kategorie. Řešila jsem s programátorem, jestli by šlo nějak jednoduše zobrazit, že už je recept opraven, ale nenašel na to řešení. Recepty může opravovat jak editor, tak jejich autor, a pak se nedá rozlišit, jestli vše platí, když to editor schválí a autor pak opraví.
:-D :-D pravidla? A co se nejdříve řídit jimi a pak se jimi ohánět?Dobře,co pravidlo diskuse č.9,to neplatí pro vás,když se tím tak oháníte?Komupak byl příspěvek smazán?
Jaké stěžování na totalitu?To s ní jste absolutně vedle.Ono také krom pravidel existují ještě jiné hodnotnější věci jako je etika,respekt,tolerance....no jo já zapomněla,dneska se to někde nenosí.Ono totiž v minulé době,kdy sem vkládala Jarka O. a i ostatní své recepty,tak tu vládla absolutně jiná atmosféra a bylo to všechno založené na dohodě a důvěře .S tímto se sem v minulosti vkládaly recepty.Nebyl to dar či sociální pomoc webu,ale rovnocenný vztah.A to se vytratilo,krom jiných.
Ja sa úprimne čudujem, že pri toľkých chybách, máte vôbec čas si všimnúť, že niekto použil nejaké nevhodné slovo. Čo majú povedať úžívatelia, ktorí tu vkladali recepty celé roky a vy ste ich zničili, ale vyhovárať sa na brigádnikov, to hej. Nehnevajte sa, ale mňa uráža to, že tu mažete príspevky ľudí, ako je p. Simona S.a pod. Môj príspevok po prečítaní a zamyslení sa, môžete zmazať. Ja stým rátam. Mne ste už z mojej kuchárky recept vymazali.
Nejdřív bych si přečetla uživatelské pravidla webové stránky, kterou uživatelsky využívám a potom bych si stěžovala na totalitu, která s tim nemá absolutně nic společného. Když bych se měla opírat o každý duševní majetek, tak bych mohla rovnou skočit z mostu! Jak píšete, je to každého věc, ale za své rozhodnutí nesu zodpovědnost.
Nejdřív bych se naučila klikat,ale zaručuji ,že zde se to naučíte.Pokud někdo požádá o zrušení či smazání čehokoli,mělo by se to respektovat,už nejsme v totalitním státě bohudík.Je to toho kterého uživatele duševní majetek a je na něm,v co se rozhodne. a co chce.Nemyslíte?Ono se taky dá změnit veřejný recept na neveřejný.A jak dlouho to bude trvat,si každý rozhodne sám,svou vlastní vůlí. 8-)
Ježiš vy tu reagujete jako kdyby Vás drželi v nějaké železné kleci :-D Nevšimla jsem si nikde že Vaše recepty musí být pouze na tomto serveru , a pokavaď ukládáte recept pod pojmem "veřejný" tak snad kvůli lidem kteří potřebují vědět co a hlavně jak mají něco uvařit .
Ježiš vy tu reagujete jako kdyby Vás drželi v nějaké železné kleci :-D Nevšimla jsem si nikde že Vaše recepty musí být pouze na tomto serveru , a pokavaď ukládáte recept pod pojmem "veřejný" tak snad kvůli lidem kteří potřebují vědět co a hlavně jak mají něco uvařit .