• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Web Recepty.cz
  • Nesmysly v receptech

Nesmysly v receptech

• recepty73
    recepty73 | 12. 11. 2010 10:59

Jestli můžu reagovat,protože vzkaz byl určen Páje :-\... . Na recepty jsem začal chodit,když už byly dááávno v provozu a neměl jsem pocit,že by mě někdo ze ,,skalních,, kamenoval ;-) .Recepty,které jsem vkládal také nikdo nezavrhoval,pouze pokud někde byla nějaká nejasnost či chyba,upozornili na ní. Jó,jednou jsem napsal-BILINKY :-D :-D :-D ,ale to jsme se spíš nachechtali,krev netekla ;-) ,a jestli chceme mít recepty ,,kultivované,, ,tak bez chyb.A jestli se někdo ohání tím,že tu není kroužek Čj,tak to už je škoda slov... .Chybu udělá snad každý ;-) ,tím,že se na ní upozorní,není sice příjemné,ale účel to splní,zřídí se náprava. Reagce na chyby přece neznamená,že se pisatelé(ky) chovají jako v železné kleci :-S Mishu88 chápu,ale JEN proto,že je nová,nepřišla o své oblíbené recepty,spolehlivě napsané atd.....,pak ať se nediví reakci Páji.... Souhlasím,že je to server o vaření,ale i na něm snad můžeme najít přátele ;-) ,třeba i na pokec ;-) :-))

• Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 12. 11. 2010 10:51

Už to konečně moje blbá hlava pochopila :-)) :-))

• Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 12. 11. 2010 10:42

Ano tak jsem to pochopila, ale když jako první kliknu na skupinu a zadám těsto, napíše mi to nerozpoznaná ingredience, takže spíš kdy a jak na to klikat? :-)) :-))

• Lucie-Trpkosova
    Lucie-Trpkosova | 12. 11. 2010 10:38

Dobrý den Zito, když zadáváte recept, tak v sekci skupina kliknete na výběr "nová" - můžete do vedlejšího pole zadat název skupiny. Když tedy neprve zadáváte těsto, dáte tam těsto, pro ingredience na krém zase založíte novou skupinu krém. Když pak zadáváte jednotlivé ingredience, tak si jen u nich vyberete, do které skupiny patří ;-)

• Lucie-Trpkosova
    Lucie-Trpkosova | 12. 11. 2010 10:35

Dobrý den, ano, vím, že takto to bylo dříve. Nám ale přišlo lepší na novém webu, aby si autor mohl svůj recept sám upravit. Oni sami nás o to žádali. Bohužel to je nepraktické pro zpětné úpravy a jejich monitoring... Takže možnost to je. Díky za tip. Zvážíme to.

• pippiva
    pippiva | 12. 11. 2010 10:34

a jeste dodam,sice trvalo dele,nez se opravila chyba nebo se pridala fotka,ale spokojenost byla na vsech stranach.

• pippiva
    pippiva | 12. 11. 2010 10:31

A nebylo by lepsi zavest funkci,ze pokud by autor chtel cokoliv opravit ve svem receptu,tak by Vam mel napsat maila(tim padem i zamezit volnemu pristupu a libovolnym zmenam o kterych nemuzete vedet.)? takhle to byvalo s Kovarovymi a fungovalo to. :-\ :-)

• Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 12. 11. 2010 10:28

Dobrý den, abych nepsala nesmysly v receptu, bych nějak uvítala návod jak ho správně vkládat, teď jsem chtěla vložit nový, ale nevím jak oddělit těsto od krému v ingrediencích, asi jsem blbá, díky :-)

• Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 12. 11. 2010 10:16

Pájo, já chápu Vaše rozhořčení, ale: tento web byl sice přehlednější, v mnohém lepší, ale na druhou stranu tu bylo i spousty závisti, urážek a ironie vůči ostatním, kteří nepatřili mezi Vás "skalní", já to pocítila také. Moc dobře si pamatuji na dobu, kdy někdo v dobrém úmyslu dal odkaz na Top recepty, na tom člověku nezůstala ani nit suchá, jak se lidově říká, všichni ji uráželi, aby si šla dělat reklamu někam jinam atd. No vidíte a dneska jste tam všechny přeběhly. Nebráním se novotám, samozřejmě ten bordel v receptech mi taky vadí, ale řeknu to nahlas a tím končím, každý má nárok na svůj názor. Naopak názory mishy88 se mi líbí, protože z ní cítím upřímnost. Jinak všechny recepty lítají všude jinde na netu, kopírují se a posílají mailem, já jsem sem už pak ani recepty moc nedávala, protože se našel vždy někdo, kdo mi ho zhanil, dávala jsem je na Dámu a mám tam i svou galerii. Naopak teď je sem přesunu, protože mám pocit, že je škoda je neuveřejnit pro druhé pro inspiraci. Víte, taky mi mrzelo když jsem uveřejnila poprvé Lehkou a osvěžující Stracciatelu na Dámu a zanedlouho jí někdo prodal do časopisu Katka pod svým jménem, ale to bych si ty recepty musela patentovat. Všude a vždycky se najdou lidé dobří a slušní ale bohužel i zlí. Buď to sem dám pro všechny nebo si to musím nechat pro sebe a mít majetnické sklony. Jarky je škoda , je šikovná a hodná, před pár dny jsme spolu komunikovali tady a je mi líto, že odešla, ale je to její volba a její rozhodnutí. Ale pořád tu zůstává spousta šikovných a skvělých lidí. Je to server o vaření, na pokec chodím jinam. Přeji Vám hezký den :-) :-) :-)

• Lucie-Trpkosova
    Lucie-Trpkosova | 12. 11. 2010 10:16

Dobrý den, už je to opraveno.

• Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • ...
  • 37
  • Další stránka

Doporučujeme

90 minut
Vepřové maso na mrkvi

Vepřové maso na mrkvi

45 minut
Cottage quiche s červenou cibulí

Cottage quiche s červenou cibulí

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

Poslední sledované recepty

23
Pečený jehněčí hřebínek na pivu
Pečený jehněčí hřebínek…
21
Kynutý koláč s lesním ovocem
Kynutý koláč s lesním…
16
Čokoládový koláč s jablky
Čokoládový koláč s jablky
14
Vepřové maso na mrkvi
Vepřové maso na mrkvi
11
Kuře na plechovce s pivem
Kuře na plechovce s pivem

Zajímavé články

Kouzelný francouzský koláč: Upečte si moučník, který se v troubě sám rozdělí na tři vrstvy
Kouzelný francouzský koláč: Upečte si moučník,…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Jak si uklidit ledničku podle Marie Kondo: Zkuste geniální systém, který vám ušetří peníze i stres při vaření
Jak si uklidit ledničku podle Marie Kondo: Zkuste…
Jak správně skladovat pečivo: 5 triků, díky kterým vám chleba a rohlíky vydrží křupavé
Jak správně skladovat pečivo: 5 triků, díky…
AHA.cz Pohřeb Kukury naplánován: Náhrobek od sochaře, zákaz proslovů a hit Cohena

Pohřeb Kukury naplánován: Náhrobek od sochaře, zákaz proslovů a hit Cohena

Mimibazar Jak se definitivně zbavit octomilek

Jak se definitivně zbavit octomilek

Dáma.cz Zamiloval se do delegátky a mě nechal na letišti: I takto vypadají rozchody na dovolené

Zamiloval se do delegátky a mě nechal na letišti: I takto vypadají rozchody na dovolené

Blesk pro ženy České Miss po letech pohromadě: Taťána Kuchařová zazářila v rudé, Kateřina Průšová ukázala spodní prádlo

České Miss po letech pohromadě: Taťána Kuchařová zazářila v rudé, Kateřina Průšová ukázala spodní prádlo

Ženy.cz Podzimní šaty dřív než ostatní: Těchto 5 odstínů a střihů zaplavilo ulice i instagram

Podzimní šaty dřív než ostatní: Těchto 5 odstínů a střihů zaplavilo ulice i instagram

Blesk.cz David Kraus smutně o pětileté dceři: Zdědila po mně vývojovou poruchu

David Kraus smutně o pětileté dceři: Zdědila po mně vývojovou poruchu

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz „Jste po porodu, tak co čekáte?“ Lékaři Hanku odbyli s únavou, přitom bojovala s lymfomem

„Jste po porodu, tak co čekáte?“ Lékaři Hanku odbyli s únavou, přitom bojovala s lymfomem

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na říjen: Tato znamení by měla zpozornět! Podzim jim může dát zdravotně zabrat

Velký horoskop zdraví na říjen: Tato znamení by měla zpozornět! Podzim jim může dát zdravotně zabrat

Abecedazahrady Trénujete se psem aport? Veterináři varují před skrytým nebezpečím, které může skončit operací

Trénujete se psem aport? Veterináři varují před skrytým nebezpečím, které může skončit operací

• Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Web Recepty.cz
  • Nesmysly v receptech

• © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points of Contact
  • Povinně zveřejňované informace