Ahoj, já olejem taky celkem šetřím, ale sprej jsem ještě nezkoušela, přijde mi to trochu zbytečné. Na té pánvi se i trocha z láhve rozteče a na pečení nepoužívám vůbec. Ale kdyby, nejspíš bych napřed zkusila koupit nějaký rozprašovač, co je třeba na kytky, stojí pár korun a myslím, že taková ta násada by mohla sedět i do původní lahve s olejem.. Ale je to jen nápad:)
Ahoj Natálie, skvělá kuchařka sice vůbec nejsem, ale mám zkušenost s olejem ve spreji ve školní jídelně, kde pracuji. Používáme ho na plechy při pečení flíčků, buchet apod., abysme nemuseli pracně vymazávat.... Taky je super na uvařené knedlíky, které jsme dřív potírali mašlovačkou. Doma ho stříknu třeba do toustovače, prostě normální použití všude tam, kde se používá normální olej. Nádobí mám titanové, takže tam olej nepoužívám skoro vůbec.
Ahoj holky, nemá některá z vás, ze skvělých kuchařek zkušenost s oleji ve spreji?
Hodně se o tom v poslední době mluví, že tyto oleje ve sprejích začínají být hodně populární, pro dlouhou výdrž a praktičnost, tak jsem si říkala, že bych to určitě vyzkoušela, protože když člověk pořád používá to klasické balení v lahvi, tak toho spotřebuje zbytečně moc a pak jsou ta jídla zbytečně moc tučná. Ale nevím,kde je sehnat, za nějakou rozumnou cenu. Díky Natálie