{{{Hanulka napsal:
A nebudou moc tvrdé? To si nedokážu představit, ale zkusit to můžu, díky za radu..}}}Kuřecí řízečky a tvrdé Ne ty jsou hotové během chvilky a vždy měkké
Hanulka
|24. 5. 2009 11:47
A nebudou moc tvrdé? To si nedokážu představit, ale zkusit to můžu, díky za radu..
J.Tereza
|21. 5. 2009 17:03
{{{Hanulka napsal:
Neporadíte mi, jak bych mohla udělat smažené kuřecí řízky zdravé? Mám vysoký cholesterol, ale smažený řízečky si nemůžu odpustit...}}}
Rezne nevyprážajte v tuku, ale ich obalené uložte na plech na teflónovú fóliu a upečte v rúre. :-D
Simča S.
|21. 5. 2009 15:26
Jo, manžel má nemocná játra a touto cestou udělané řízky mu nevadí.... Vedle pánve, na které smažím, mám kastrol, ve kterém mírným varem vařím vodu. Řízek udělám po obou stranách, vezmu do kleští (abych ho chudáka neutopila nebo abych do něho nepíchala vidličkou - pak by se dostala voda pod obal). Na vteřinu ho ponořím do té vroucí vody a pak odložím na kuchyňské utěrky, abych odsála vodu (případně zbylý tuk). Fakt to DOST pomůže!!!!
Gábina H
|21. 5. 2009 14:59
{{{Hanulka napsal:
Neporadíte mi, jak bych mohla udělat smažené kuřecí řízky zdravé? Mám vysoký cholesterol, ale smažený řízečky si nemůžu odpustit...}}}
Smažené řízky asi nikdy zdravé nebudou :-)) Ale slyšela jsem, že se po osmažení mají ponořit na pár vteřin do hrnce s vařící vodou, že se tak opláchnou od toho omastku.
Hanulka
|21. 5. 2009 14:51
Neporadíte mi, jak bych mohla udělat smažené kuřecí řízky zdravé? Mám vysoký cholesterol, ale smažený řízečky si nemůžu odpustit...
bombastic.1
|10. 2. 2009 23:22
Já to dělám už léta jak paní Severová,akorát mám sklněnou zapékací mísu s víkem a ty řízky dávám do mísy a přikrývám oni jako by lehce provlhli a jsou jemnější nejsou tak křupavé.Někdo zapíná troubu jen ze spoda aby se z vrchu tak nevysušovaly.
Zdena z JM
|6. 2. 2009 13:55
Děkuji za radu, uvidím dnes večer.
Di
|6. 2. 2009 13:16
Díky, zdravím do HK :-P :-))
Severová Miroslava
|6. 2. 2009 12:48
Ano, olej nechám rozehřát, vhodím kousek strouhánky a když se začně škvířit pak teprve vkládám řízky. Oleje nebo i sádla dávám tak aby řízky byly potopené asi do půlky jejich výšky, když se vysmaží tak postupně přidávám. :-)) :-)) :-))