Babenky a Jiříček, ja teraz makám a makám
Zajtra ideme na výlet s deťmi do Betliara, tak mi držte palce, nech to dobre dopadne - 60 detí, uf, uf... Ale trocha zacvičiť si môžete aj večer
A ja si teraz dám toto :
Klára K.
|28. 5. 2009 15:19
Mirka, len nepovedz, že Tebe to nechýba! Určite ano. Já keby som bola taká zbehlá ako Terezka, tiež by som sa o to pokúsila ale žiaľ :-\ :-\ :-\ :-\ Klára
Severová Miroslava
|28. 5. 2009 11:51
{{{recepty73 napsal:
{{{Klára K. napsal:
Terezka, dúfam, že si v pohode, Len mi chýba to Tvoje "dobré ráno". Prajem Tebe a všetkým na stránke krásny deň Klára}}}
Také jsem ho postrádal :'( .Prosím,prosím,alespoň malý obrázek s dobrou náladou pro všechny :-)) Jiří}}}
Teda Teri, to jsi si na sebe "ušila" věc :-)) :-)) To aby jsi to nějak zadala, aby každé ráno se sám nějaký obrázek objevil.Nevím jestli to je proveditelný :-)) :-))
recepty73
|28. 5. 2009 07:58
{{{Klára K. napsal:
Terezka, dúfam, že si v pohode, Len mi chýba to Tvoje "dobré ráno". Prajem Tebe a všetkým na stránke krásny deň Klára}}}
Také jsem ho postrádal :'( .Prosím,prosím,alespoň malý obrázek s dobrou náladou pro všechny :-)) Jiří
Klára K.
|28. 5. 2009 07:32
Terezka, dúfam, že si v pohode, Len mi chýba to Tvoje "dobré ráno". Prajem Tebe a všetkým na stránke krásny deň Klára
Simča S.
|25. 5. 2009 20:34
Neboj se, budou větší :-)
recepty73
|25. 5. 2009 13:49
{{{J.Tereza napsal:
Dobré ráno, u nás dnes konečne po 2 mesiacoch spŕchlo, ale to len tak máličko. Tak si dnes len zapinkáme, aby sme sa nepreťažili a potom zacvičíme s našim mozočkom
Aj ten nesmie vyjsť z kondície :-D}}}
Mozeček mám skoro uvařený,ty kolony mě zabijou... :-! .Doufám,že zítra nebudou kroupy,jako ten pinkponkáč (nebo pingpongáč?)Jiří
J.Tereza
|25. 5. 2009 07:04
Dobré ráno, u nás dnes konečne po 2 mesiacoch spŕchlo, ale to len tak máličko. Tak si dnes len zapinkáme, aby sme sa nepreťažili a potom zacvičíme s našim mozočkom
Aj ten nesmie vyjsť z kondície :-D
Pája S
|24. 5. 2009 13:43
Terezičko moje,moc, moc děkuji. :-D Vím,že jen z některých úložišť to jde,z jiných ne.Jak bylo popsáno na jiném vlákně. Postup popsán bezva.Dííííky.
Tvé příspěvky jsou fajn. :-)) :-)) :-)) Hurá na gril. :-)) :-)) :-))
Klára K.
|24. 5. 2009 10:25
{{{Klára K. napsal:
Terezka, prajem krásnu grilovačku. Ale keď "nic nedeláš" a je nedeľa, prečo si tak skoro hore? Verím, že aby si nám niečo nové vymyslela. To je milé. Pekný deň Klára.}}}