Autor:

Zelné závitky s mletým masem a sýrem

Střední
Ingredience
Zelné listy
červené vypadají lépe,ale můžou být i bílé
8 ks
Mleté maso - vepřové 300 g
Sýr 150 g
Vepřový vývar 500 ml
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Vejce 2 ks
Ořechy
vlašské,sekané
2 lžíce
Majoránka
dle chuti
 
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zelné listy (větší) spaříme krátkým povařením a tvrdší střed jemně naklepeme plochou stranou paličky. Vláčné zelné listy naplníme směsí masa, cibule, česneku, vajec, ořechů, majoránky, soli a pepře. Důkladně zabalíme, vložíme do zapékací misky, zalijeme vývarem, a 20 minut pečeme. Ke konci posyme sýrem a necháme ještě 5 minut dopéci. Vhodnou přílohou jsou brambory posypané pažitkou nebo petželkou.

* Pokud ořechy zrovna nemusíme, můžeme je klidně vynechat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Kulajda Uvařte si klasické české polévky: 5 nejlepších receptů Články z

Komentáře k receptu: Zelné závitky s mletým masem a sýrem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web