Autor:

Zapékané vepřové maso se sýrem a smetanou

Snadné
Ingredience
Vepřové maso 500 g
Sýr 200 g
Šunka 150 g
Olej  
Brambory  
Koření
pěti vůní
 
Paprika - sladká  
Smetana 200 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso rozložíme na kostičky na plech a smícháme s nadrobno nastrouhaným sýrem a na kostičky pokrájenou šunkou, poté ochutíme paprikou, okořeníme a lehce promícháme s 200 ml smetany. Dáme do trouby a pečeme zhruba 30 - 40 minut na 200 st. Během pečení průběžně mícháme, aby se nespálila smetana.

Podáváme s bramborovou kaší, brambory, nebo také s hranolky či rýží, nebo těstovinami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Bylinky Zelené bylinky na jarním stole Články z

Komentáře k receptu: Zapékané vepřové maso se sýrem a smetanou

Komentáře

  1. Anonymous   28.04.2014 | 7:22 | reagovat |

    bože to je zlato

  2. Ladia -   18.05.2010 | 11:55 | reagovat |

    Ještě věpřové...

  3. Jarka O.   17.05.2010 | 19:40 | reagovat |

    Ty recepty zařazuje někdo, kdo neumí pořádně číst nebo na to kašle zvysoka :-/

  4. Ladia -   17.05.2010 | 17:11 | reagovat |

    Zapékané věpřové maso se sýrm a smetanou - prosím o opravu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web