Zapékané debrecínské masíčko

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
75 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek vepřové maso větší, krkovice nebo kotleta
    • 150
      g debrecínské párky
    • 50
      g slanina
    • 3
      ks rajčata
    • 3
      ks paprika
    • 1
      ks cibule
    • paprika - sladká
    • slunečnicový olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, osolíme a opečeme z obou stran na pánvi.
2
Vyjmeme a na výpeku opečeme nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájená rajčata a papriky nakrájené na nudličky. Krátce podusíme.
3
Směs dáme do zapékací mísy, na to opečené maso a přikryté pečeme cca 40 minut. Také se to celé dá dusit v pánvi - záleží na vás.
4
Nemusí se podlévat - zelenina pustí vody dost.
5
Vyškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme na nudličky nakrájené debrecínské párky, opečeme a navrstvíme na hotové maso.
6
Příloha: rýže, těstoviny, brambory.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Klára
    Klára |

    27. 6. 2006 12:28

    Výborné, výborné, výborné.

  • Barbora
    Barbora |

    11. 6. 2006 21:30

    Dělala jsem o víkendu a jen se zaprášilo. Jako přílohu jsme měli rýži a opravdu to byla mňamka. Díky za recept