Zapékaná pohanka s kyselým zelím

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg pohanka
    • 1
      kg kysané zelí
    • mražená zelenina sáček
    • 2
      ks cibule
    • sůl a koření dle chuti
    • 4
      ks klobása
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánev dáme olej a cibulku osmahneme do sklovita. Přidáme zeleninu, trochu soli a koření. Lehce podusíme. Do pekáče vsypeme pohanku, na ní, používáme-li, na kolečka nakrájenou klobásu, zeleninu a zelí. Potom opět pohanku, zeleninu a zelí. Nakonec zalijeme 4 dcl vody a dáme do trouby zapéct zhruba na 45 minut.
2
Příloha: zelenina nebo salát podle chuti.
Zařazení: Pokrmy Z luštěnin

Komentáře k receptu

  • Pavla
    Pavla |

    3. 12. 2015 15:27

    Pohanka není luštěnina, ale obilovina...

  • Lenka
    Lenka |

    11. 8. 2012 13:41

    Nijak zvlášť nám to nechutnalo. Děti to vůbec nechtěli. Tak zkusíme něco jiného ..