Autor:

Zapékaná pohanka s kyselým zelím

Snadné
Ingredience
Pohanka 1/2 kg
Kysané zelí 1 kg
Mražená zelenina
sáček
 
Cibule 2 ks
Sůl
a koření dle chuti
 
Klobása 4 ks
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z luštěnin

Na pánev dáme olej a cibulku osmahneme do sklovita. Přidáme zeleninu, trochu soli a koření. Lehce podusíme. Do pekáče vsypeme pohanku, na ní, používáme-li, na kolečka nakrájenou klobásu, zeleninu a zelí. Potom opět pohanku, zeleninu a zelí. Nakonec zalijeme 4 dcl vody a dáme do trouby zapéct zhruba na 45 minut.
Příloha: zelenina nebo salát podle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Zelené thajské kari s kuřetem Kapusta? Vezměte ji na milost! Články z

Komentáře k receptu: Zapékaná pohanka s kyselým zelím

Komentáře

  1. Pavla   03.12.2015 | 15:27 | reagovat |

    Pohanka není luštěnina, ale obilovina...

  2. Lenka   11.08.2012 | 13:41 | reagovat |

    Nijak zvlášť nám to nechutnalo. Děti to vůbec nechtěli. Tak zkusíme něco jiného ..

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web