Autor:

Zapečený Hermelín II.

Snadné
Ingredience
Hermelín 4 ks
Turistický salám 100 g
Rajčata 2 ks
Paprika 1 ks
Cibule
větší
1 ks
Hořčice  
Kečup  
Sůl  
Pepř mletý  
Koření
dle chuti
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z mléka / sýra

Hermelíny rozřízneme podélně na tři plátky. Spodní díl potřeme hořčicí a poklademe kolečky cibule, salámu a plátky rajčete. Okořeníme dle chuti a přiklopíme dalším dílem Hermelínu. Ten potřeme kečupem a poklademe kousky papriky a kolečky rajčete a salámu. Přiklopíme poslední vrstvou Hermelínu, spíchneme párátkem a v troubě zapečeme asi 15 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Barevný salát s malinami Zábavné jarní saláty Články z

Komentáře k receptu: Zapečený Hermelín II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit! Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit!
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web