Zapečený Hermelín II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks hermelín
    • 100
      g turistický salám
    • 2
      ks rajčata
    • 1
      ks paprika
    • 1
      ks cibule větší
    • hořčice
    • kečup
    • sůl
    • pepř mletý
    • koření dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hermelíny rozřízneme podélně na tři plátky. Spodní díl potřeme hořčicí a poklademe kolečky cibule, salámu a plátky rajčete. Okořeníme dle chuti a přiklopíme dalším dílem Hermelínu. Ten potřeme kečupem a poklademe kousky papriky a kolečky rajčete a salámu. Přiklopíme poslední vrstvou Hermelínu, spíchneme párátkem a v troubě zapečeme asi 15 minut.
Zařazení: Pokrmy Z mléka / sýra

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.