Autor:

Zapečená vepřová panenka s chřestem

Snadné
Ingredience
Vepřová panenka  
Sůl  
Koření  
Hladká mouka  
Chřest
sterilovaný
 
Eidam sýr  
Olej  
Vývar
nebo bujón
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřovou panenku nakrájíme, naklepeme, osolíme, okořeníme a na rozehřátém oleji opečeme z obou stran. Když je panenka opečená, vyjmeme ji, poklademe chřestem a zakryjeme sýrem.

Do výpeku dáme trošku hladké mouky, opražíme a zalijeme vývarem. Když šťáva přejde varem, tak zpět přidáme maso a zakryjeme pokličkou, dokud se sýr neroztaví.

Vhodná příloha: vařené brambory, rýže.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sushi umaraki (California Roll) Japonské sushi krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Zapečená vepřová panenka s chřestem

Komentáře

  1. Pavlína Svitáková   16.01.2006 | 9:09 | reagovat |

    Včera jsem pekla.Skvělé.Chřest můžu na kila.Místo vepřového jsem použila kuřecí prsa,které jsem obalila ve směsi hl.mouky, orientálního koření,granulované cibule,soli. A při zapékání jsem přidala krájenou šunku.Mňam!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web