Autor:

Zapečená vepřová panenka s chřestem

Snadné
Ingredience
Vepřová panenka  
Sůl  
Koření  
Hladká mouka  
Chřest
sterilovaný
 
Eidam sýr  
Olej  
Vývar
nebo bujón
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřovou panenku nakrájíme, naklepeme, osolíme, okořeníme a na rozehřátém oleji opečeme z obou stran. Když je panenka opečená, vyjmeme ji, poklademe chřestem a zakryjeme sýrem.

Do výpeku dáme trošku hladké mouky, opražíme a zalijeme vývarem. Když šťáva přejde varem, tak zpět přidáme maso a zakryjeme pokličkou, dokud se sýr neroztaví.

Vhodná příloha: vařené brambory, rýže.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Parmazánový quiche s rajčaty Tip na víkend: Rajské potěšení Články z

Komentáře k receptu: Zapečená vepřová panenka s chřestem

Komentáře

  1. Pavlína Svitáková   16.01.2006 | 9:09 | reagovat | závadný

    Včera jsem pekla.Skvělé.Chřest můžu na kila.Místo vepřového jsem použila kuřecí prsa,které jsem obalila ve směsi hl.mouky, orientálního koření,granulované cibule,soli. A při zapékání jsem přidala krájenou šunku.Mňam!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web