Autor:

Zapečená makrela

Ingredience
Makrela 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Máslo  
Olej  
Cibule  
Rajčata  
Zakysaná smetana 1 kelímek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Makrelu omyjeme, osušíme, naporcujeme, osolíme, opepříme a opečeme na másle po obou stranách. Pak ji přendáme do zapékací nádoby lehce vymaštěné olejem. Ve zbylém másle opečeme cibuli nakrájenou na tenké plátky a položíme ji na porce ryby. Rajčata krátce spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky a rovněž poklademe na porce ryby. Vše zalijeme kysanou smetanou a pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 20 minut. Podáváme s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Zapečená makrela

Komentáře

  1. Ladia   16.05.2011 | 16:34 | reagovat |

    Není příloha :-P

    1. Tereza T   17.05.2011 | 11:03 | reagovat |

      Opraveno, díky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Český design: Téměř nezničitelné kabelky z bezpečnostních pásů Český design: Téměř nezničitelné kabelky z bezpečnostních pásů
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web