Autor:

Vývar s mrkví a petrželkou

Střední
Ingredience
Morková kost 2 ks
Masové kosti 500 g
Cibule
Česnek 1 stroužek
Mrkev 500 g
Celer 1/4 ks
Petržel
Rostlinný olej 2 lžíce
Petrželka 1 svazek
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Kosti dobře opláchneme a osušíme. Cibuli a česnek oloupeme a nahrubo posekáme. Celer, petržel a jednu mrkev očistíme a nakrájíme na špalíky. Na rozehřátém oleji orestujeme cibuli, česnek a zeleninu. Zalijeme asi 1 1/2 l vody, přidáme kosti, uvedeme do varu a vaříme zhruba 90 minut. Zbylou mrkev očistíme a nařežeme ji na tenké proužky.

Polévku přecedíme a ochutíme solí a pepřem. Znovu ji přivedeme k varu, přidáme mrkvové proužky a asi 5 minut povaříme. Před podáváním polévku ozdobíme najemno posekanou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Kantonská rýže s kachními prsíčky Ochutnejte Čínu doma Články z

Komentáře k receptu: Vývar s mrkví a petrželkou

Komentáře

  1. elis herbrichová   28.09.2007 | 12:13 | reagovat |

    je to hnus

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web