Výborný pivní chléb z domácí pekárny

Snadné
Ingredience
Droždí 1 lžička
Cukr 1 lžička
Žitná chlebová mouka 100 g
Pšeničná chlebová mouka 400 g
Kmín
trochu
 
Olivový olej 2 lžíce
Jablečný ocet 1 lžíce
Sůl 2 lžička
Pivo 250 ml
Teplá voda
(100-120)
100 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Domácí pekárna

Suroviny dáme do pekárny v pořadí jak jsou uvedené. Zapneme pekármu na střední bochník a střední kůrku. Po upečení necháme cca 15 min. ve vyndané pečící nádobě, lépe pak jde vyklopit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1
Reklama
Gnocchi alla sorrentina Naučte se opravdové gnocchi! Články z

Komentáře k receptu: Výborný pivní chléb z domácí pekárny

Komentáře

  1. Jana Sochová   10.09.2010 | 11:55 | reagovat |

    Super chleba.

  2. jaja 13   07.12.2008 | 7:29 | reagovat |

    I já mám panasonic, v návodu to tak je a já to tak už 4 roky dělám a nemám důvod najednou postup měnit. Vždy se upeče nádherný chlebík.

  3. Petr Kazik   05.12.2008 | 16:52 | reagovat |

    Pivo musi prijit do pekarny vzdy jako prvni, pokud ho necham naposled, vetsinou mi po odvazeni a odmereni vsech prisad uz zbyva jen ta voda

  4. Anonym   26.03.2008 | 12:35 | reagovat |

    rozhodně je nutné nejprve vložit tekutiny, pak sypké a úpně navrch droždí, je to letitá praxe. myslím, že i manuály to doporučují.není jedno, v jakém pořadí se suroviny vkládají, bábovku taky neděláme halabala.

  5. Lenka   14.03.2008 | 10:09 | reagovat |

    Já mám taky Panasonic a někdy dávám tekutiny dolů a někdy nahoru a zjistila jsem, že je to úplně jedno. Chléb se vždy povedl. Jen k droždí radši nedávám ocet či sůl. Stejně se to za chvíli vše smíchá dohromady. Nebojte se !

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web