Autor:

Verzere

Střední
Těsto
Polohrubá mouka 350 g
Rostlinný olej 100 ml
Voda 100 ml
Náplň
Kysané zelí 1 sklenice
Cibule
Rostlinný olej 2 lžíce
Vařená vejce 2 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Šalvěj  
Bazalka  
Ingredience
Máslo  
Verzere

Postup přípravy:

Na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme zelí, osolíme, opepříme, ochutíme šalvějí a bazalkou. Podusíme asi 15 minut. Přimícháme nasekaná vejce.

Přísady na těsto vymísíme, těsto rozdělíme na poloviny. Jednu část vyválíme na čtverec asi 20×20 cm, do středu dáme náplň a přikryjeme druhou vyválenou polovinou těsta. Okraje zahneme, potřeme rozšlehaným vajíčkem a pečeme v mírně vyhřáté troubě.

Po upečení potřeme máslem.

Poznámka: verzere je čtvercový moldavský piroh se zelím.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Květáková polévka s parmazánem Co dát na víkendový stůl? Články z

Komentáře k receptu: Verzere

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web