Vepřový plátek s paprikami

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      ks vepřové maso Malých
    • 500
      g paprika A zalené
    • 150
      g fenykl
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 150
      ml bílé víno - suché
    • anýzová pálenka 0,2 dl
    • 2
      lžíce pomerančová šťáva
    • sůl
    • chilli
    • petrželová nať
    • pepř celý Mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso jemně naklepeme, okořeníme a obalíme v mouce. Na oleji opékáme asi 3 minuty z každé strany. Osolíme a udržujeme teplé. Papriky nakrájíme na nudličky, fenykl a česnek na tenké plátky a opečeme na výpeku z masa. Přilejeme víno, šťávu a anýzovku a trochu povaříme. Osolíme, opepříme a okořeníme s chilli.
2
Zeleninu rozložíme na mísu a obložíme masem, posypeme natí a podáváme s pečenými brambory.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.