Autor:

Vepřový plátek s paprikami

Střední
Ingredience
Vepřové maso
Malých
8 ks
Paprika
A zalené
500 g
Fenykl 150 g
Česnek 1 stroužek
Hladká mouka 1 lžíce
Rostlinný olej 2 lžíce
Bílé víno - suché 150 ml
Anýzová pálenka
0,2 dl
 
Pomerančová šťáva 2 lžíce
Sůl  
Chilli  
Petrželová nať  
Pepř celý
Mletý
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso jemně naklepeme, okořeníme a obalíme v mouce. Na oleji opékáme asi 3 minuty z každé strany. Osolíme a udržujeme teplé. Papriky nakrájíme na nudličky, fenykl a česnek na tenké plátky a opečeme na výpeku z masa. Přilejeme víno, šťávu a anýzovku a trochu povaříme. Osolíme, opepříme a okořeníme s chilli.

Zeleninu rozložíme na mísu a obložíme masem, posypeme natí a podáváme s pečenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Vepřový plátek s paprikami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web