Autor:

Vepřový plátek s paprikami

Střední
Ingredience
Vepřové maso
Malých
8 ks
Paprika
A zalené
500 g
Fenykl 150 g
Česnek 1 stroužek
Hladká mouka 1 lžíce
Rostlinný olej 2 lžíce
Bílé víno - suché 150 ml
Anýzová pálenka
0,2 dl
 
Pomerančová šťáva 2 lžíce
Sůl  
Chilli  
Petrželová nať  
Pepř celý
Mletý
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso jemně naklepeme, okořeníme a obalíme v mouce. Na oleji opékáme asi 3 minuty z každé strany. Osolíme a udržujeme teplé. Papriky nakrájíme na nudličky, fenykl a česnek na tenké plátky a opečeme na výpeku z masa. Přilejeme víno, šťávu a anýzovku a trochu povaříme. Osolíme, opepříme a okořeníme s chilli.

Zeleninu rozložíme na mísu a obložíme masem, posypeme natí a podáváme s pečenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sýrové fondue Fondue - společenská záležitost Články z

Komentáře k receptu: Vepřový plátek s paprikami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web