Autor:

Vepřové na jehle

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Vepřová kýta 4 plátek
Cibule 1 ks
Nakládané okurky 1 ks
Žampiony
sterilované
6 ks
Hořčice 1 lžíce
Kečup - jemný 2 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Worcestrová omáčka  
Anglická slanina 100 g
Červená paprika  
Olej  
Máslo  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na naklepané plátky naneseme směs z másla, nadrobno nakrájené cibule, žampiónů, hořčice, kečupu, soli, worchestru a pepře, pak položíme anglickou slaninu, nakrájenou červenou papriku a srolujeme. Maso překrojíme na 8 kotoučků, které napícháme na jehly jako ražniči. Na oleji opečeme. Můžeme grilovat nebo upéct v troubě. Podáváme s opečenými bramborami a zeleninovou oblohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát z pečených paprik a fazolí Suroviny pro horké léto Články z

Komentáře k receptu: Vepřové na jehle

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Vyzkoušeno před kamerou: Přírodní deodorant a opalovací gel pro problematickou pleť Vyzkoušeno před kamerou: Přírodní deodorant a opalovací gel pro problematickou pleť
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web