Vepřové na jehle

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
60 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek vepřová kýta
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks nakládané okurky
    • 6
      ks žampiony sterilované
    • 1
      lžíce hořčice
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • worcestrová omáčka
    • 100
      g anglická slanina
    • červená paprika
    • olej
    • máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na naklepané plátky naneseme směs z másla, nadrobno nakrájené cibule, žampiónů, hořčice, kečupu, soli, worchestru a pepře, pak položíme anglickou slaninu, nakrájenou červenou papriku a srolujeme. Maso překrojíme na 8 kotoučků, které napícháme na jehly jako ražniči. Na oleji opečeme. Můžeme grilovat nebo upéct v troubě. Podáváme s opečenými bramborami a zeleninovou oblohou.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.