Vepřové maso s hráškem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová kýta
    • 200
      g hrách
    • 12
      g hladká mouka
    • 20
      g rostlinný olej
    • 200
      g rajčatová šťáva
    • citronová šťáva
    • worcestrová omáčka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, posypeme moukou a nepatrně opepříme. Pak maso zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Opečené maso přelijeme vlažnou rajčatovou šťávou, zakapame citronem a dusíme asi 8 minut. Pak přidáme sterilovaný hrášek a několik kapek worchestrové omáčky a ještě krátce podusíme.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.