Autor:

Vepřové maso s hráškem

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 500 g
Hrách 200 g
Hladká mouka 12 g
Rostlinný olej 20 g
Rajčatová šťáva 200 g
Citronová šťáva  
Worcestrová omáčka  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, posypeme moukou a nepatrně opepříme. Pak maso zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Opečené maso přelijeme vlažnou rajčatovou šťávou, zakapame citronem a dusíme asi 8 minut. Pak přidáme sterilovaný hrášek a několik kapek worchestrové omáčky a ještě krátce podusíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Vepřové maso s hráškem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web