Autor:

Vepřové maso "načerveno"

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 1 kg
Rajský protlak
velký
1 plechovka
Mrkev
větší
3 ks
Petržel
větší
2 ks
Celer 1/4 ks
Cibule
velká
1 ks
Bobkový list 2 ks
Nové koření
kuličky
3 ks
Česnek
2-3
3 stroužek
Vegeta 1 lžička
Drcený kmín 1 lžička
Pepř mletý 1 špetka
Sůl 1 lžička
Citronová šťáva 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na plátky, po obou stranách osolíme, z jedné strany hodně posypeme drceným kmínem, trochou vegety a mletého pepře. Plátky zprudka osmahneme na pánvi na rozpáleném oleji. V hrnci pak na témže oleji necháme zesklovatět nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme maso, zalijeme vařící vodou, přidáme bobkový list a nové koření a dusíme asi 1 hodinu pod pokličkou.

Mezitím nahrubo nastrouháme mrkev, petržel a celer. Po hodině přidáme k masu rajský protlak, nastrouhanou zeleninu, se solí utřený česnek a lžičku citronové šťávy. Vaříme doměkka (asi dalších 20 minut).

Podáváme s brambory nebo s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Houbová dršťkovka Večeře na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Vepřové maso "načerveno"

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web